Cadde ayakkabı güvenilir mi

cukumera21

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Arkadaşlar cadde_ayakkabı diye bir instagram kapıda ödeme yöntemiyle sadece xxl beden tech fleece eşofman takımını 400 liradan 250 yapmış. Sipariş vermeyi düşünüyorum baya da müşteri memnuniyeti var alınır mı?

Arkadaşlar cadde_ayakkabı diye bir instagram kapıda ödeme yöntemiyle sadece xxl beden tech fleece eşofman takımını 400 liradan 250 yapmış. Sipariş vermeyi düşünüyorum baya da müşteri memnuniyeti var alınır mı?
Instagrama güvenme bot basmıştır. 400₺ lik ürünü 250ye kimse vermez.

16.1K takipçi ama 5 gün önce atılan gönderide sadece 4 beğeni. Hayır alma. Ek olarak bu fotoğraflar başka bir yerden alıntı, Google Lens veya Google Images'te aratmadım ama aşırı belli oluyor.

Kardeşim bilmiyor musunuz? instagram da bu tür satıcıların %90 lık kısmı dolandırıcı yada gösterilen ürünü yollamıyorlar. Küçük kısmı düzgün esnaflar. Tavsiye olarak instagram dan alışveriş yapmanı tavsiye etmem. Uzak durman çok daha iyi olacaktır.

Instagrama güvenme bot basmıştır. 400₺ lik ürünü 250ye kimse vermez.
Hocam diğer bedenler 400 tl yine sadece xxl beden 250 inmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam diğer bedenler 400 TL yine sadece xxl beden 250 inmiş
O da stok bitirmek içinmış yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16.1K takipçi ama 5 gün önce atılan gönderide sadece 4 beğeni. Hayır alma. Ek olarak bu fotoğraflar başka bir yerden alıntı, Google Lens veya Google Images'te aratmadım ama aşırı belli oluyor.
Yok kanka benim dediğim hesabın 26k takipçisi var ve son postu 20 dakika önce 36 beğeni var şu anlık. tam ismi @cadde_ayakkabii

Son düzenleme:
Yok kanka benim dediğim hesabın 26k takipçisi var ve son postu 20 dakika önce 36 beğeni var şu anlık. tam ismi @cadde_ayakkabii
He o güvenilir gibi görünüyor.

İnstagram dan alışveriş yapılmasını ne olursa olsun önermiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,834
Üyeler
190,650
Son üye
kochatip663
Geri