Neler Yeni

caddemiz üzerinde fiber altyapı çalışması var ne zaman bize gelir

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
caddemiz üzerinde fiber altyapı çalışması var ne zaman bize gelir.caddemiz üzerine şuan kablo çekiliyor aramızda daha öne bu durumu yaşayan oldu mu
varsa süreç nasıl işledi fiber bağlantı süreci

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
kanka benim evimin önünden fiber altyapı geçti yan binaya kutusu kuruldu benim evim fiber altyapı desteklemiyo belediyeye falan başvurmak lazım ama bir geridönüş alabilcemi düşünmediğim için başvurmuyorum ben

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka benim evimin önünden fiber altyapı geçti yan binaya kutusu kuruldu benim evim fiber altyapı desteklemiyo belediyeye falan başvurmak lazım ama bir geridönüş alabilcemi düşünmediğim için başvurmuyorum ben
knk öyle bir şey varsa git başvur hem sağlayıcına hem beledediyeye hemde cimere yaz bağlarlar evine

Vayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Uğurcan Demirci
Bizim sokağa kablo geçtiler bir hafta sonra binaya Kablo Net kutusu kuruldu.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
knk öyle bir şey varsa git başvur hem sağlayıcına hem beledediyeye hemde cimere yaz bağlarlar evine
kanka neye başvurıyım geçen fiber kablo kutusu açılmış içindeki kablolar kesilmişti kendi gözlerimle gördüm o gün sabah evimde port vardı akşam onu gördükten sonra baktımda port yoktu bu yüzden kimseye yazmak istemiyorum saçma sapan türktelekom işleriyle uğraşıyorum

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka neye başvurıyım geçen fiber kablo kutusu açılmış içindeki kablolar kesilmişti kendi gözlerimle gördüm o gün sabah evimde port vardı akşam onu gördükten sonra baktımda port yoktu bu yüzden kimseye yazmak istemiyorum saçma sapan türktelekom işleriyle uğraşıyorum
valla ben 2 mbps yada 6 mbps alıyorum senin yerinde olsam başvururum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom