Neler Yeni

cadlsyndicate.com nedir?

Wocix

80+ Bronze
Görselde de attığım gibi PC açıldığı zaman Firefox açılıyor ve bu siteye yönlendirmeye çalışıyor, ama uBlock bunu engelliyor cesaret edip siteye giremedim sizce ne olabilir?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16.5 KB · Hit: 32

GodlyPain

80+ Bronze
Görselde de attığım gibi PC açıldığı zaman Firefox açılıyor ve bu siteye yönlendirmeye çalışıyor, ama uBlock bunu engelliyor cesaret edip siteye giremedim sizce ne olabilir?
Bilgisayarında virüs var, reklam vardır içinde sitenin o şekilde kazanmaya çalışıyordur

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Reklam virüsü: Adware olabilir.
Antivirüs ile taratmanı öneiririm sisteminin.

Wocix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarında virüs var, reklam vardır içinde sitenin o şekilde kazanmaya çalışıyordur
Reklam virüsü: Adware olabilir.
Antivirüs ile taratmanı öneiririm sisteminin.
evet adwcleaner uygulaması ile tarama yaptım ve 4 tane virüs tespit etti karantina al ve sil dedim ondan sonra yeniden başlattım ve aynı sorun ile yeniden karşılaştım sanırım silinen dosyaların başında pup yazıyordu ve ben dün sadece valorant oynadım pc yi kapamadan önce ekran kartı ve windows update ini yaptım ondan sonra böyle bir sorun ile karşılaştım sadece valorant oynadım yani bu virüs nasıl bulaşmış olabilir ve kalıntı bırakır mı çünkü pc bana emanet ve sıkıntı çıkmasını istemiyorum

Top Bottom