Cahil arkadaşa laf anlatmak

Boşverin hocam eninde sonunda o pişman olacak seni dinlemediği için

Arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun zamandır sistem topluyorum bir parça almadan 10 kere soruyorum ve indirim kovalıyorum dün gaming gecesinden ram aldım sadece işlemci monitör kaldı neyse konuya gelelim. Benim bir arkadaşım var o da sistem alacak fakat izoly gibi sistemlere bakıyor ve kaç kere dememe rağmen vazgeçiremedim.
İşlemci kötü diyorum olsun bişey olmaz diyor ram ddr3 diyorum ddr4 ramlar var 5 çıkıcak diyorum yanına ddr4 ram alırım diyor. Kazıklanmasınıda istemiyorum bütçesi 2.5-3k civarı ikinci el toplayalım dedim o da yok
Ne yapabilirim ?
Arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun zamandır sistem topluyorum bir parça almadan 10 kere soruyorum ve indirim kovalıyorum dün gaming gecesinden ram aldım sadece işlemci monitör kaldı neyse konuya gelelim. Benim bir arkadaşım var o da sistem alacak fakat izoly gibi sistemlere bakıyor ve kaç kere dememe rağmen vazgeçiremedim.
İşlemci kötü diyorum olsun bişey olmaz diyor ram ddr3 diyorum ddr4 ramlar var 5 çıkıcak diyorum yanına ddr4 ram alırım diyor. Kazıklanmasınıda istemiyorum bütçesi 2.5-3k civarı ikinci el toplayalım dedim o da yok
Ne yapabilirim ?
Arkadaşınız sanırım bu videoda bahsi geçen arkadaş :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşınız sanırım bu videoda bahsi geçen arkadaş :D :D
DDR 3 anakarta ddr4 ram takmak istiyorsa :D

Bu arkadaşlardan çok var malesef 1k turbox Alicam diyor bütçen nekadar diyorum 3k diyor olmassa unlost PC alırım diyor kafayı yicem

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deveye hendek atlakmak daha kolay

Anlattım videoyuda attım oyun oynanmaz dedim yok ben çok biliyormuşum daha devam ederse fazla zorlamam alır sistemi sonra gelir yanıma
Kendi haline bırakın, kendi kafasındakini yapsın sonuçlarına o katlanacak ne de olsa

O arkadaşına laf anlatacağına sırtında taşı. Daha basit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,483
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri