Levi Ackerman
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,464
Yani hocam takmış bikere vazgeçirmek çok zor. Bize geçmiş olsun demek düşer.Tamamladım kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır
Yani hocam takmış bikere vazgeçirmek çok zor. Bize geçmiş olsun demek düşer.Tamamladım kusura bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır
Arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun zamandır sistem topluyorum bir parça almadan 10 kere soruyorum ve indirim kovalıyorum dün gaming gecesinden ram aldım sadece işlemci monitör kaldı neyse konuya gelelim. Benim bir arkadaşım var o da sistem alacak fakat izoly gibi sistemlere bakıyor ve kaç kere dememe rağmen vazgeçiremedim.
İşlemci kötü diyorum olsun bişey olmaz diyor ram ddr3 diyorum ddr4 ramlar var 5 çıkıcak diyorum yanına ddr4 ram alırım diyor. Kazıklanmasınıda istemiyorum bütçesi 2.5-3k civarı ikinci el toplayalım dedim o da yok
Ne yapabilirim ?
Arkadaşınız sanırım bu videoda bahsi geçen arkadaşArkadaşlar bildiğiniz üzere uzun zamandır sistem topluyorum bir parça almadan 10 kere soruyorum ve indirim kovalıyorum dün gaming gecesinden ram aldım sadece işlemci monitör kaldı neyse konuya gelelim. Benim bir arkadaşım var o da sistem alacak fakat izoly gibi sistemlere bakıyor ve kaç kere dememe rağmen vazgeçiremedim.
İşlemci kötü diyorum olsun bişey olmaz diyor ram ddr3 diyorum ddr4 ramlar var 5 çıkıcak diyorum yanına ddr4 ram alırım diyor. Kazıklanmasınıda istemiyorum bütçesi 2.5-3k civarı ikinci el toplayalım dedim o da yok
Ne yapabilirim ?
DDR 3 anakarta ddr4 ram takmak istiyorsaArkadaşınız sanırım bu videoda bahsi geçen arkadaş![]()
![]()
Kendi haline bırakın, kendi kafasındakini yapsın sonuçlarına o katlanacak ne de olsaAnlattım videoyuda attım oyun oynanmaz dedim yok ben çok biliyormuşum daha devam ederse fazla zorlamam alır sistemi sonra gelir yanıma
i7 görünce müq sistem sanıyorlar.Anlattım videoyuda attım oyun oynanmaz dedim yok ben çok biliyormuşum daha devam ederse fazla zorlamam alır sistemi sonra gelir yanıma