kanka oyun olarak maks bi 5fps diyelim ancak rtx3070 renderde bu arayı kapatıp fark atıyor
3070 mantıken 2 özelliği ile üstün
vram sorunu hariç
vramdan 2080ti'dan güçsüz duruyor
aslında 3070 2080ti dan güçlü
4K‘da 5 -10 fps fark demek 1080P’nin 30 FPS’leriyle eş değer demek dostum. Çok önemlimi bence değil ama 3070 2080Ti an güçlü demek yanlış o ekran kartı sadece render için alınmaz ki render‘ı ona yaptıracak kişinin sağlam bir işlemci alacağını da farz edersek gerek de kalmaz. Ama bence hangisi daha iyi, f/p tabii ki 3070.
Boss bilişimden bişe alma hocam nanokatolog istanbul bilişim bunlar dolandırıcı. Ekran kartını rtx 3070 yaparsın azcık beklesen 3700x işlemci kasa MB511 olabilir.
3700x kaçıncı nesil oluyor kankam Onur'a açıklarsanız çok ama çok sevinirim şimdi şöyle soyliyim benim gönlüm NVİDİA Geforce 3070 den yana piyasaya sürülmesini bekliyorum gerekirse parça parça toplarım bilgisayarı. Sen 3070 hangi parçaları toplamam gerektiğini yaz ben not alıyım 3070 çıkar çıkmaz alırım işlemciyi de alırım kasayida anakartida sonra para biriktirdikce diğer kalanları alırım ekran kartı işlemci anakarti kasayı aldığım zaman bilgisayar çalışmasada olur beklesin bende beklerim yeterki sağlam bilgisayar olsun o kadar bekledim gene beklerim
1. Öncelikle f/p ürünleri tercih etmeyi unutmayın. 2.Rampage,Frisby,Gamepower,Powerboost marka psuların eski modellerini almayın, çok çabuk arıza çıkarabiliyor ve patlayabiliyor. 3.Kronik sorunlu ssd leri almayın. Bir ssd alacaksanız foruma sorunlu mu sorunsuz mu diye sorun. 4.Kasanın hava...
Peki ustadım Nvidia Geforce 3070 beklicem piyasaya düşmesini ekran kartını kasayı aldım diyelim bu ekran kartını hangi işlemci besler Onu'da soylermisin rica etsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostlarım sizlere şöyle bı hatırlatma yapmak istiyorum Nvidia Geforce 3070 Alıcam ve 3070 hangi işlemci besler kasa ve işlemci anakart onermenizi rica Ediyorum gerekirse parça parça toplarım bilgisayarı ekran kartını alırım işlemciyi alırım anakarti alırım kasayı alırım koyarım bı köşeye çalıştırmam bilgisayarı para biriktirdiğim zamanda diğer geri kalanlarını alırım. İnla bilgisayarı aldım çalışsın diyede bı takıntım yook sabredeerim o kadar sabrettim
Boss bilişimden bişe alma hocam nanokatolog istanbul bilişim bunlar dolandırıcı. Ekran kartını rtx 3070 yaparsın azcık beklesen 3700x işlemci kasa MB511 olabilir.