Neler Yeni

Cahillikten 12k PC Toplıyamadım..!!!!

T.P.G.

80+ Titanium
Bide o kasa RTX gibi güçlü bir ekran kartını soğutamaz.
Soğutur neden soğutmasın? Kasanın yanlarında benim kadar boşluk var :D. Mesh kadar iyi değil ama etkili bir soğutmaya sahip bu kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

4K‘da 5 -10 fps fark demek 1080P’nin 30 FPS’leriyle eş değer demek dostum. Çok önemlimi bence değil ama 3070 2080Ti an güçlü demek yanlış o ekran kartı sadece render için alınmaz ki render‘ı ona yaptıracak kişinin sağlam bir işlemci alacağını da farz edersek gerek de kalmaz. Ama bence hangisi daha iyi, f/p tabii ki 3070.
Render yapacak kişi ekran kartına daha da abanır. Eğer 3080 gibi bir GPU kullanırsan işlemciden 10 saate yakın daha hızlı render alınıyor.

Mb511 inanın daha çok hava alıyor önü mesh çünkü. İstersen xpg battlecruiser a bak
Battlecruiser ile MB520 hava akımında neredeyse aynı. MB511 ya da TD500 ikisinden de daha mantıklı

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
3070 in stoklarını beklemeni öneririm işlemci olarak daha yüksek bir model al sonuçta yayın yapacaksın birsürü farklı platformda işlemci gücü lazım zaten 3070 i beslemek için iyi bir işlemci şart

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
3700x kaçıncı nesil oluyor kankam Onur'a açıklarsanız çok ama çok sevinirim şimdi şöyle soyliyim benim gönlüm NVİDİA Geforce 3070 den yana piyasaya sürülmesini bekliyorum gerekirse parça parça toplarım bilgisayarı. Sen 3070 hangi parçaları toplamam gerektiğini yaz ben not alıyım 3070 çıkar çıkmaz alırım işlemciyi de alırım kasayida anakartida sonra para biriktirdikce diğer kalanları alırım ekran kartı işlemci anakarti kasayı aldığım zaman bilgisayar çalışmasada olur beklesin bende beklerim yeterki sağlam bilgisayar olsun o kadar bekledim gene beklerim

Tessekkur Ediyorum KRALIMMM ilgi ve önerin için 💯❤️

Cook ama çok tesasekkur Ediyorum ilgi ve önerin için eksik olmayın kardeşim beni eş değer bulup zaman ayırdığınız için 💯❤️

2k göre 1080p göre bı islemci önerisi ala bilirim mümkünse ustadım..

Kankam link atarmisin nerde o sistem ???

Doğrudur ustadım . Peki 3070 1080p Darbogaz yer mi??

Doğrudur ustadım . Peki 3070 1080p Darbogaz yer mi?? 2k 1080p yüksek çözünürlükte neden 2k Darbogaz yapmıyor'da 1080p yapıyor Onu'da açıklarsanız Sevinirim ...

Monitör var 144hz 1ms ekipmandan yana problem yok sadece kasa lazım bana

Peki ustadım Nvidia Geforce 3070 beklicem piyasaya düşmesini ekran kartını kasayı aldım diyelim bu ekran kartını hangi işlemci besler Onu'da soylermisin rica etsem

Dostlarım sizlere şöyle bı hatırlatma yapmak istiyorum Nvidia Geforce 3070 Alıcam ve 3070 hangi işlemci besler kasa ve işlemci anakart onermenizi rica Ediyorum gerekirse parça parça toplarım bilgisayarı ekran kartını alırım işlemciyi alırım anakarti alırım kasayı alırım koyarım bı köşeye çalıştırmam bilgisayarı para biriktirdiğim zamanda diğer geri kalanlarını alırım. İnla bilgisayarı aldım çalışsın diyede bı takıntım yook sabredeerim o kadar sabrettim
5.nesil amd öneririm 5600x nasıl olacak bi bakalım duruma göre belli olur. Anakart kesinlikle Msi B550 mpg gaming edge olsun. Kasa hakkında fazla bir şey söylemeyeceğim önerilerim MB511,
xpg battlecruiser, Td500, crystal 680x, cougar conquer, cougar blazer, Obsidian 500D SE (Special Edition), iCUE 465X, Crystal 460X

kanka gpu 3070 ise aynıdır
palit şahsen iyi ancak bilinmiyor fazla
Eyvallah kankam seni 7/24 takip edicem favorime aldım seni aklımdaki soru işaretlerine olanak sağladın iyiii varsın gardasim 3 haftadır deli dana gibi bı saga bı sola gittim fakat sayende artık karar aldım sonu ne olursa olsun 3070 Alıcam yanınada AMD RYZEN 7 3800x tamamdır senin bu attığın sistem fena değil Nvidia Geforce 3070 bekliyor yoksa Bu önerdiğin kasayı alıyım hangisi??

3070 in stoklarını beklemeni öneririm işlemci olarak daha yüksek bir model al sonuçta yayın yapacaksın birsürü farklı platformda işlemci gücü lazım zaten 3070 i beslemek için iyi bir işlemci şart
Eyvallah kankam hangi işlemciyi önerirsin mesela AMD Ryzen 7 3700x yeterli midir??

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Eyvallah kankam seni 7/24 takip edicem favorime aldım seni aklımdaki soru işaretlerine olanak sağladın iyiii varsın gardasim 3 haftadır deli dana gibi bı saga bı sola gittim fakat sayende artık karar aldım sonu ne olursa olsun 3070 Alıcam yanınada AMD RYZEN 7 3800x tamamdır senin bu attığın sistem fena değil Nvidia Geforce 3070 bekliyor yoksa Bu önerdiğin kasayı alıyım hangisi??

Eyvallah kankam hangi işlemciyi önerirsin mesela AMD Ryzen 7 3700x yeterli midir??
ryzen 7 3700x gayet yeterli ama 5. nesil alan ilgilimi çekti dolar artmaz umarım o zamana kadar 5. nesil bir işlemcide takabilirsin

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.
10 seneden beri hep hayalimdi şöyle adam akıllı bı PC toplasam mavi ekran yemeden dar boğaz görmesem şöyle hayalimdeki bilgisayara sahip olsam ne zaman o günleri görücem ne zaman benimde adam akıllı canavar gibi bı bilgisayarım olacak YouTube'dan hep izlerdim bakardım adamlar canavar gibi bilgisayar toplardi dolar o zaman düşük tabi icim cız ederdi Allah inşallah babada nasip eder inşallah derdim çekiliş yaparlardı bazı YouTube kanalları Dua ederdim bana çıksın die fakat olmadı hayırlısı böyleymiş derdim uzun lafın kısası 3 ₺ 5 ₺ demeden uzun uğraşlar sonucunda 12k para topladım ama nasıl topladım gelin bide bana sorun yemedim.icmedim sonunda bu parayı topladım ve tek problem tek sıkıntı bu konular hakkında cahil olmam 3 haftadır araştırma yapıyorum hiç bir sonuca varamadım sizden tek istediğim 12k söyle adam akıllı canlı yayın yapabileceğim PC tavsiyeleri parçaları istiyorum sizden hazır sistem olur parça parça topliyada bilirim problem yok fakat. Ekran kartım işlemcim kasam su.modelller olacak fakat Altını çiziyorum benim dediğim modeller olacak diyede bir şey yok benim sadece kendi şahsi fikrim herşeyi size bırakıyorum lütfen elinizi vicdanınıza koyun öyle yazın şimdiden Tessekkur Ediyorum..

Ekran Kartı • RTX 2070 SÜPER TRİO
İşlemci. • AMD RYZEN 5 3600
Kasa. •
COOLER MASTER MASTERBOX MB520 MidT ATX 3x120mm KIRMIZI LED FANLI PENCERELİ KASA
Boss Bilişim Boşş bi Yer Dolandırıcı.

Top Bottom