Aliexpress üzerinde gayet iyi modeller var. İstersen 200-300 liralara burada 2 katına sattıkları gayet iş görür kalemler alabilirsin. İsterseb 400 civarı verip daha kaliteli ve orijinale daha yakın olanlara bakabilirsin.Çakma apple pencil almayı planlıyorum öneri yapabilecek var mı ?
direkt bu diyebileceğin bir kalem var mı hocam amazona baktım sadece orda bi kaç model gördüm onlara ne dersinizAliexpress üzerinde gayet iyi modeller var. İstersen 200-300 liralara burada 2 katına sattıkları gayet iş görür kalemler alabilirsin. İsterseb 400 civarı verip daha kaliteli ve orijinale daha yakın olanlara bakabilirsin.
İstersen de iPad modelinin 2. Nesil kalem desteği varsa 2. nesilin neredeyse birebir aynısı ve orijinali gibi iPade yapışarak şarj olan serileri 600TL civarına alabilirsin.
goojodoq diye bir marka vardı onun kalemlerine bakabilirsiniz. Genelde ona iyi diyorlar, birkaç aya ben de onlardan tablete yapışıp kablosuz şarj olan versiyonu alacağım.direkt bu diyebileceğin bir kalem var mı hocam amazona baktım sadece orda bi kaç model gördüm onlara ne dersiniz
goojodoq çok iyi bu arada fiyatı da uygun ben air 4 te abim ise air 5 te kullanıyor, ikisi de goojodoq ama farklı modelleri ve ikisi de iki tablette sorunsuz çalışıyor şimdi iste goojodoq dan ipadim için klavye almaya hazırlanıyorum tavsiye ederimgoojodoq diye bir marka vardı onun kalemlerine bakabilirsiniz. Genelde ona iyi diyorlar, birkaç aya ben de onlardan tablete yapışıp kablosuz şarj olan versiyonu alacağım.