Neler Yeni

Çakma dualshock 4 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
berkin
Arkadaşlar merhaba,PS4'üm var orijinal kolu biraz yıprandı orijinal kolların fiyatları çok uçuk olduğu için çakma ya da replika denilen kollardan almayı düşünüyorum.Oynadığım oyunlar FPS ve hikayeli tarz oyunlar,alacağım kolu ana kol olarak kullanacağım yani sizce almaya değer mi kullanan varsa hemen bozuluyor mu iş yapar mı?

Bunu almayı düşünüyorum kullanan alan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
Hepsiburadan almıştım 3ay da sorunsuz çalışmıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
EMRULLAH
Arkadaşlar merhaba,PS4'üm var orijinal kolu biraz yıprandı orijinal kolların fiyatları çok uçuk olduğu için çakma ya da replika denilen kollardan almayı düşünüyorum.Oynadığım oyunlar FPS ve hikayeli tarz oyunlar,alacağım kolu ana kol olarak kullanacağım yani sizce almaya değer mi kullanan varsa hemen bozuluyor mu iş yapar mı?

Ben 7 ay önce almıştım halen kullaniyorum bir sorunu yok ama orjinali gibi hissettirmiyor bilgin olsun

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

Hissiyat farkı çok olur ayrıca 2-3 ayda bozuluyor çoğu bunu bilerek al yani kesin olarak bozulacak haberin olsun.

lmperıo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Imperıo
Bunun orijinal olduğunu sanmıyorum ya kaliteli replika ürün ya da sıfır değil
Şimdi bakınca evet replica olabilir. Ama Hepsiburada da yazınca bu fiyatlarda baya ürün çıkıyor.
İşin garibi muadil veya replica da yazmıyorlar. Dolandırıcılıktan farkı yok bu durumun.

Top Bottom