Çakma alacağıma terlik giyerim,tanıdık bir yer olmayınca ciddi deri hastalıkları oluşabilir ayağında.orjinallerine para yetmiyor malum. çakma veya imitasyon satan güvenilir bir yer varmıdır. şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
İnternettekilerde foto farklı gelen ürün farklı,iyisi mi şehrindeki çarşı gibi yerlere git zaten zibil gibi ,ekonomi kötü olduğu için çakma endüstri arttı rahatlıkla bulursun.orjinallerine para yetmiyor malum. çakma veya imitasyon satan güvenilir bir yer varmıdır. şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
Hocam ızmırde cankayada fazlasıyla sıyahıler tarafından satılıyor 0 ıronı ben jordan gıyınıyorum genellıkle oralardan alıyorum.orjinallerine para yetmiyor malum. çakma veya imitasyon satan güvenilir bir yer varmıdır. şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
Pazarorjinallerine para yetmiyor malum. çakma veya imitasyon satan güvenilir bir yer varmıdır. şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
Ben bebekliğimden beri pazardan aldığım ayakkabıları kullanıyorum derimle alakalı 1 sorunum yok?Çakma alacağıma terlik giyerim,tanıdık bir yer olmayınca ciddi deri hastalıkları oluşabilir ayağında.
Pazardakileri demiyorum internettekiler Ayrıca siz yaşamadınız diye herkes yaşamıyacak değil.Ben bebekliğimden beri pazardan aldığım ayakkabıları kullanıyorum derimle alakalı 1 sorunum yok?
Converse'a param yetmediği için Trendyol'dan 75TL'ye marka basılı olmayan halini aldım..Pazardakileri demiyorum internettekiler Ayrıca siz yaşamadınız diye herkes yaşamıyacak değil.