m200 ile kaç ghzlere çıkabilirim yada alırken kaliteli bir şey almayı düşünüyorum 250 200 tl civarlarınada çıkabilirimdeğişiklik olacağını sanmıyorum biraz bütçeyi arttırıp Snowman M200 yada M200 Combo alırsan farkı görürsün
Elindeki işlemci hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için m200 ile kaç GHz'ye çıkar bunu tahmin etmek çok zor ama 200 TL üzeri bütçeye alabileceğiniz en iyi soğutucu Snowman T6 Ultra 210 TL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam.m200 ile kaç ghzlere çıkabilirim yada alırken kaliteli bir şey almayı düşünüyorum 250 200 TL civarlarınada çıkabilirim
silverstonenin tek fanlı bi kule tipi soğutucusunu buldum 250 den iyidir dimiElindeki işlemci hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için m200 ile kaç GHz'ye çıkar bunu tahmin etmek çok zor ama 200 TL üzeri bütçeye alabileceğiniz en iyi soğutucu Snowman T6 Ultra 210 TL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam
Snowman T6 Ultra çok çok daha iyi bir soğutucusilverstonenin tek fanlı bi kule tipi soğutucusunu buldum 250 den iyidir dimi
annemi ikna edip bütçeyi biraz daha arttırdım arctic esports 34 düşünüyorum tek fanlı olanıSnowman T6 Ultra çok çok daha iyi bir soğutucu
t6 ultra tek fanlı modelden yine çok daha üstün cift fanlı model ile kafa kafaya ama arctic in fanları çok daha sessiz tabii ki bunu göz önünde bulundurmak lazımannemi ikna edip bütçeyi biraz daha arttırdım arctic esports 34 düşünüyorum tek fanlı olanı
sessizlik benim için çok çbmeli ikimci el arctic bulursam almayı düşünüyorumt6 ultra tek fanlı modelden yine çok daha üstün cift fanlı model ile kafa kafaya ama arctic in fanları çok daha sessiz tabii ki bunu göz önünde bulundurmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
alternatif olarak bu soğutucuları da incelemeni öneririm
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com