H H.Sozer 80+ Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 146 Dahası Reaksiyon skoru 36 İsim Hakan SÖZER 6 Ağustos 2020 #1 Selamlar calculus 2 başlangıç konuları ıle ılgılı 2 3 soruma ceva pverebilecek var mıdır acaba ?
Ben Rex 80+ Bronze Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1,171 Dahası Reaksiyon skoru 1,182 Konum Angara İsim Utku Tuncer 6 Ağustos 2020 #2 youtubetan boğaziçi matematik diye bi kanal var ben iki cildide ordan bitirdim. Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ağustos 2020 BUders Boğaziçiliden Özel Ders
youtubetan boğaziçi matematik diye bi kanal var ben iki cildide ordan bitirdim. Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ağustos 2020 BUders Boğaziçiliden Özel Ders
H H.Sozer 80+ Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 146 Dahası Reaksiyon skoru 36 İsim Hakan SÖZER 6 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ben Rex yazmış: youtubetan boğaziçi matematik diye bi kanal var ben iki cildide ordan bitirdim. Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ağustos 2020 BUders Boğaziçiliden Özel Ders Devamı için tıklayın... Sınavım var açıkcası. Orada anlık yardımcı olabilecek birini arıyorum bir kaç konuya hakim degilim
Ben Rex yazmış: youtubetan boğaziçi matematik diye bi kanal var ben iki cildide ordan bitirdim. Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ağustos 2020 BUders Boğaziçiliden Özel Ders Devamı için tıklayın... Sınavım var açıkcası. Orada anlık yardımcı olabilecek birini arıyorum bir kaç konuya hakim degilim