Neler Yeni

çalınan bilgisayar için yardım

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
arkadaşlar merhaba biz yaklaşık 2 hafta önce tatile gitmiştik gece bizim eşyalar ile birlikte annemin bilgisayarı da çalındı. bizde bilgisayar hakkında seri numarası ve mac adresi gibi bilgiler elimizde var bu bilgilerden yola çıkarak bilgisayar bulunabilir mi? emniyete gittiğimizde olmaz dediler ama lenovo yetkili servis bulunabiliyor dedi (mac adresi ile bunu da sadece emniyet yapabiliyor dedi). Aklınıza gelen herhangi bir çözüm yolu var mıdır ?

konuyu gören arkadaşlar yükselte basabilir mi daha çok kişinin görmesi amaçlı bu yardım bile benim için çok büyük olur.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Geçmiş olsun çok üzüldüm umarım en kısa sürede bulunabilir. Konu hakkında yardımcı olamayacağım bilgim olmadığı için sadece elimden up'lamak geliyor umarım yardımcı olacak biri çıkar... :(

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
maalesef yapılabilecek tek bir şey var:

Ekler

• soğuk su.jpg
    soğuk su.jpg
    4.6 KB · Hit: 35
Son düzenleme:

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun çok üzüldüm umarım en kısa sürede bulunabilir. Konu hakkında yardımcı olamayacağım bilgim olmadığı için sadece elimden up'lamak geliyor umarım yardımcı olacak biri çıkar... :(
yardımınız için teşekkürler konuyu nasıl daha belirgin yapabilirim? kenarına yardım falan yazma açısından

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Emniyettekiler uğraşmamak için öyle demişlerdir bence. Ben bulunabiliyor diye biliyorum, umarım en kısa sürede hasarsız bulursunuz.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
O bilgisayar internete bağlanmadığı sürece takip etmek imkiansız olur. Internete bağlansa bile çoğu bilgisayarların içinde telefonlarda olduğu gibi GPS sistemi olmadığı için yine bulunamaz. Belki çok büyük bir alanda bir lokasyon alabilirsiniz ama bu fayda etmez. Mesela istanbulda olduğunu görürsünüz ama Istanbulun tam neresi asla bilemezsin

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Emniyettekiler uğraşmamak için öyle demişlerdir bence. Ben bulunabiliyor diye biliyorum, umarım en kısa sürede hasarsız bulursunuz.
biz de öyle olduğunu düşünüyoruz oradaki çalışan başından savar gibi yaptı yani umursamazdı ya da olay ciddi gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
yardımınız için teşekkürler konuyu nasıl daha belirgin yapabilirim? kenarına yardım falan yazma açısından
Rica ederim ne demek lafı bile olmaz. Eğer ki emniyetten bir tanıdık var ise size ayırması lazım çoğu gününü. Baktığınızda motosiklet, araba çalınıyorda çoğu zaman bulunamıyor. Bu sizi karamsar yapmasın sakın elinizden geleni yapın ama, emniyet öyle dediyse sizi bir nevi geçiştirmiş olabilir. Ellerinde başka bir dosya vs var ise genellikle böyle çalınma durumlarını kenara koyuyorlar. Anca tanıdık, kamera izleme vs gibi uğraşabilicek birini bulmanız gerekiyor bence ama o da zor tabii ki :(

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Rica ederim ne demek lafı bile olmaz. Eğer ki emniyetten bir tanıdık var ise size ayırması lazım çoğu gününü. Baktığınızda motosiklet, araba çalınıyorda çoğu zaman bulunamıyor. Bu sizi karamsar yapmasın sakın elinizden geleni yapın ama, emniyet öyle dediyse sizi bir nevi geçiştirmiş olabilir. Ellerinde başka bir dosya vs var ise genellikle böyle çalınma durumlarını kenara koyuyorlar. Anca tanıdık, kamera izleme vs gibi uğraşabilicek birini bulmanız gerekiyor bence ama o da zor tabii ki :(
emniyette tanıdığımız yok ne yazık ki olay yeri şehirden biraz uzaktaydı çanakkale assos taraflarıydı jandarma geldi parmak izi falan da yaptılar ama nafile sonuç çıkmadı adamlar 1 gecede geldi aldı gitti ne güzel dünya 10.000 tl yi aşkın zararımız oldu daha kıyafetlerimizi falan saymıyorum don gömlek kalmıştık tabiri caizse

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Emniyeti ikna edin sıkıştırın. Uğraşmak istemiyorlardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
emniyette tanıdığımız yok ne yazık ki olay yeri şehirden biraz uzaktaydı çanakkale assos taraflarıydı jandarma geldi parmak izi falan da yaptılar ama nafile sonuç çıkmadı adamlar 1 gecede geldi aldı gitti ne güzel dünya 10.000 TL yi aşkın zararımız oldu daha kıyafetlerimizi falan saymıyorum don gömlek kalmıştık tabiri caizse
Ne kadar vicdansız acımasız insanlar var bu dünyada inanamıyorum resmen. Sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten umarım bir çaresi bulunur. En kötü durum zaten bulunamaması, siz elinizden geleni yapın ancak bende pek bir şey olacağını düşünmüyorum maalesef açık konuşmak gerekirse. Çünkü ülkemizde böyle olaylar mevcut baya, kaç eve girilip soyuluyor eşyalar. Hatta bazıları kameraya çıkması halinde bile bulunamıyor (yer, mekan) tespiti yapılamıyor. Başka değerli eşya var mıydı peki? (Pc, mac, kıyafet dışında)

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Ne kadar vicdansız acımasız insanlar var bu dünyada inanamıyorum resmen. Sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten umarım bir çaresi bulunur. En kötü durum zaten bulunamaması, siz elinizden geleni yapın ancak bende pek bir şey olacağını düşünmüyorum maalesef açık konuşmak gerekirse. Çünkü ülkemizde böyle olaylar mevcut baya, kaç eve girilip soyuluyor eşyalar. Hatta bazıları kameraya çıkması halinde bile bulunamıyor (yer, mekan) tespiti yapılamıyor. Başka değerli eşya var mıydı peki? (PC, mac, kıyafet dışında)
kulaklık vardı yaklaşık 1000tl şarj aletleri falan da vardı devamını hatırlamıyorum

BeKeAz

80+ Bronze
kulaklık vardı yaklaşık 1000tl şarj aletleri falan da vardı devamını hatırlamıyorum
hocam yapılabilcek en seri hareket ikinci el sitelerini takip etmek sonra çökersiniz üstüne işe yarayan bir taktik elbet elden çıkarıcak

Top Bottom