Neler Yeni

Çalınan facebook hesabımı almam gerek

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Facebook hesabım çalındı şifreyi unuttum diyorum başka e posta adresi yazıyor. Pubg mobile facebook ile bağlıydı hesaba girmişler kıyafeti değişitirp bir sürü arkadaş silmişler. Facebook hesabımı acil almam gerek telefon numarası vardı.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
E postan, telefon numaran falan varsa kolayca şifreni sıfırlayabilirsin. Şifre sıfırlama kısmından telefonu seç yap işte.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Yardım istiyorsunuz ediyoruz, sonra da ''kızgın'' reaksiyonu atıyorsunuz. Ne yapmamı bekliyorsunuz? Sizin için hesabı geri mi çalayım? Bilimin size verdiği aklı kullanmanız gerek.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım istiyorsunuz ediyoruz, sonra da ''kızgın'' reaksiyonu atıyorsunuz. Ne yapmamı bekliyorsunuz? Sizin için hesabı geri mi çalayım? Bilimin size verdiği aklı kullanmanız gerek.
Çok şükür cevap yazmak aklınıza geldi. Ben kaç gündür bunla uğraşıyorum bulamadım sizden link istedim umrunuzda değil şimdide laf atıyorsunuz.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kimseye laf atmıyorum, basit bir konuya mesaj yazıyorum. Neden link atayım? Browser'da arama yapmaya üşeniyorsanız bilgisayar kullanmayın, teknolojik her şeyden uzak durun.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
https://m.facebook.com/help?locale=tr_TR ne burasu mı ? E burda ne yapıp hesabımı alabilirim ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden link atayım?
Hani yardım etmek için.
Browser'da arama yapmaya üşeniyorsanız bilgisayar kullanmayın
Alakası yok kaç gündür bunla uğraşıyorum ben düzgün bi yer bulamadım tek umudum YouTube dan facebook hesap çalma videoları olacak bu gidişle.
teknolojik her şeyden uzak durun.
Emredersin.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Taksit taksit cevap yazmayın. Ondan sonra ''tıreyark gıcık adam''. Gıcık sizsiniz. İnsanın sinirlerini bozuyorsunuz. Toksit olanda sizsiniz, gıcık olanda.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Taksit taksit cevap yazmayın. Ondan sonra ''tıreyark gıcık adam''. Gıcık sizsiniz. İnsanın sinirlerini bozuyorsunuz. Toksit olan sizsiniz.
Ben ne zaman böyle bir şey dedim ?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Böyle bir şey dediniz demedim, fakat sonrasında bu gibi bir yorum yapacağınızı biliyorum. Her neyse, münakaşaya girmeden yoksay butonunu kullanacağım. Bu mesajıma da boşuna cevap yazmayın, zira çoktan engellenmiş olacaksınız.

Top Bottom