Çalınan Rockstar Hesabı

Dreed

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba 2. defa rockstar hesabım çalındı ilk çalındığında istedikleri bilgileri verip hesabımı geri almıştım ama şuan istedikleri bilgileri vermeme rağmen bunlarla uyuşan bir hesap yoktur diyor herhangi bir çözüm yolu varmı mesela rockstar hesabıyla epic games hesabını birbirinden ayırsam yeni hesap açsam

9 martta da çalınmış? nasıl çaldırıyon sen

aynı çalınma o ondan sonra geri alamadım zaten rockstar yardımcı olmayınca ilk çalınma 2023 de falan oldu her sıkılıp oyunu sildiğimde hesap gidiyor 2 aşamalı doğrulama açık olmasına rağmen bir bildirimde gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sende her defasında 1 cümle yazıp kayboluyon he

Son düzenleme:
aynı çalınma o ondan sonra geri alamadım zaten rockstar yardımcı olmayınca ilk çalınma 2023 de falan oldu her sıkılıp oyunu sildiğimde hesap gidiyor 2 aşamalı doğrulama açık olmasına rağmen bir bildirimde gelmiyor

he doğrudur kasayı aşağı aldım masanın üstünden

valla işin zor hem silip geri yüklediğinde nasıl çalınıyor?

he doğrudur kasayı aşağı aldım masanın üstünden

valla işin zor hem silip geri yüklediğinde nasıl çalınıyor?
bilmiyorum 2aşamalı doğrulama da aktifti hesapta gmail değiştiği zamanda hiçbir mail gelmedi rockstara istedikleri bilgileri veriyorum hiçbir hesapla uyuşmuyor diyorlar sürekli

Bu ne kıymetli hesapta çalıp duruyorlar ne var Gta 6 mı ? Var içinde.

Bu ne kıymetli hesapta çalıp duruyorlar ne var Gta 6 mı ? Var içinde.
SDFAOPIMPOMDFAS yok knk ya hiçbirşey yok nerde birisinin max 1ay oynasa kazanacağı şeyler var epic gamesten şimdi bağlantısını kaldırdım yeni hesap açtım tam giriyordum tekrar eski hesaba yani çalan kişinin maile kod gönderiyor onu istiyor

SDFAOPIMPOMDFAS yok knk ya hiçbirşey yok nerde birisinin max 1ay oynasa kazanacağı şeyler var epic gamesten şimdi bağlantısını kaldırdım yeni hesap açtım tam giriyordum tekrar eski hesaba yani çalan kişinin maile kod gönderiyor onu istiyor
Gta 6 olsa zaten Rockstar çalardı o hesabı gül diye yazdım yorumu. 🤣
ciddiye almana gerek yok.
çalan kişinin mailine kod mu? İstiyor ahahaha sıkıntı büyük. Kime bulaştın Allah bilir veya sana kim bulaşti hangi dolandırıcı Çinli mi ?

Gta 6 olsa zaten Rockstar çalardı o hesabı gül diye yazdım yorumu. 🤣
ciddiye almana gerek yok.
çalan kişinin mailine kod mu? İstiyor ahahaha sıkıntı büyük. Kime bulaştın Allah bilir veya sana kim bulaşti hangi dolandırıcı Çinli mi ?
valla hiç bilmiyorum ya çalan kişinin mail de bu zaten ne düşünüpte çaldıysa
1756808014257.webp

Merhaba 2. defa rockstar hesabım çalındı ilk çalındığında istedikleri bilgileri verip hesabımı geri almıştım ama şuan istedikleri bilgileri vermeme rağmen bunlarla uyuşan bir hesap yoktur diyor herhangi bir çözüm yolu varmı mesela rockstar hesabıyla epic games hesabını birbirinden ayırsam yeni hesap açsam
Hile yada başka bişi kullanmadan bu hesap çalınmaz benim bu sene ye kadar calinmadı hesap falan mı kiralıyorsun

Hile yada başka bişi kullanmadan bu hesap çalınmaz benim bu sene ye kadar calinmadı hesap falan mı kiralıyorsun
yok hiçbirşey yapmadım hile kullanmadım kendim kastım hesabı hesapta kiralamadım her oyunu sildiğimde gidiyor hesap 2 aşamalı doğrulama olmasına rağmen bildirim falanda gelmiyor çalınınca rockstar supporta yazıyorum çalındı diye ilk mail kullanıcı adı bide ne zaman çalındığını soruyorlar aklımda kaldığı kadarıyla cevaplıyorum sonra ticketi kapatıyorlar

çok ilginç bence epic gamesininde şifresini falan tamamen değiştir rockstar hesabınıda alırsın illaki bilgisayarıda bi format at bence.

çok ilginç bence epic gamesininde şifresini falan tamamen değiştir rockstar hesabınıda alırsın illaki bilgisayarıda bi format at bence.
çalındıktan sonra formatlamıştım da epic games hesabımı ellemediler hiç sadece rockstar gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,904
Üyeler
184,243
Son üye
mamiboo
Geri