Neler Yeni

Çalışan bir sisteme yeni ram taktığımda bir ayar yapmam gerekir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
umut türker
Merhaba arkadaşlar 8 gb ile calısan sistemime 16 gb ram daha yükseltmek istiyorum ram alıp taksam sonradan taktığım ram için sisteme okutma veya herhangi bir ayar var mı yoksa taktıgım gibi calıstıra bilir miyim ? acil bir cevap verirseniz sevinirim alıcagım ram suanda indirimde kacırmak istemiyorum.
Kullandıgım ram : Geil Evo Spear AMD Edition 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 GASB48GB3000C16ASC Ram

Alacagım ram :Kingston 16gb 3000mhz Cl15 Hyperx Fury Ddr4 Ram Hx430c15fb3/16 HX430C15FB3/16

Swarley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Enes
Aynı ram alınması her zaman en mantıklısıdır farklı ram almak biraz kumara girer çok ciddi mavi ekran hataları alabilirsin tabi sıkıntısız çalıştırma ihtimalinde var ama bu kumar sana bağlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
umut türker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elimde ki 8gb satıp 16 gblık bir ram koysam sorun yaşamam dimi birde ram değişikliği yaptıgım icin biostan falan menuyle karşılaşırmıyım

elimde ki 8gb satıp 16 gblık bir ram koysam sorun yaşamam dimi birde ram değişikliği yaptıgım icin biostan falan menuyle karşılaşırmıyım
Karşılaşmazsın takıp direk kulkanırsın ayrıca elindekini satıp 16 gb almak mantıksız dual channel daha iyidir bulabiliyorsan sendekinin aynısını al bulmaıyosan aynı marka ve modelin farklı mhz ye sahip ürünlerini alabilirsin sıkıntısız çalışacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
umut türker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yükseltmek için böyle yapmayı düşünüyorum 2 ram yeri var o yüzden ilerde bi 16 lık daha alırım diye planlıyordum neyse bakalım nasıl olucak

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Boşa tek 16 GB alma dostum. Ramler dual channel yani ikili olarak daha performansli çalışır. 16 GB ram sana uzun süre yeter.

Aynı ramden sen bir tane daha al tak yanına

Top Bottom