Öneri Çalışma Masası Önerisi

quejy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Max 650TL, çalışma masası arıyorum arkadaşlar ders çalışmak için geniş alan lazım ışık,laptop falan. 130-140cm genişlik Derinliği de 60-70 olsun yeterli.
Bu var ama biraz sallanıyormuş.
Önerilerinizi bekliyorum
sallanmasını istemiyorum

Max 650TL, çalışma masası arıyorum arkadaşlar ders çalışmak için geniş alan lazım ışık,laptop falan. 130-140cm genişlik Derinliği de 60-70 olsun yeterli.
Önerilerinizi bekliyorum
sallanmasını istemiyorum
linkteki masadan yazıyorum hafif bi sallantısı var aşırı değil tabii ki ama yokta değil bu fiyat bandında kabul edilebilir bence

Önerilerinizi bekliyorum
sallanmasını istemiyorum
marangoza gidip yaptırın diyolardı bunun gibi kaplamalı odunlardan alıp tahtadan bir masa olabilir

Linktekinden var bende de duvara doğru koydum yan taraftan da baza başlığı baskı yapıyor 0 sallanma. Diğer durumlarda yüksek ihtimalle olur

ben yaza bilgisayarımı da bu masaya taşıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linktekinden var bende de duvara doğru koydum yan taraftan da baza başlığı baskı yapıyor 0 sallanma. Diğer durumlarda yüksek ihtimalle olur
alayım mı sence?

ben yaza bilgisayarımı da bu masaya taşıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alayım mı sence?
Masa harika düz sade masa bulmak zor artık. Sallanmayacak şekilde konumlandıracaksan al gitsin

Bime geliyor yarın

Ekler

• Screenshot_2022-08-18-20-51-46-515_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-18-20-51-46-515_com.android.chrome.jpg
    726.5 KB · Hit: 52
Letgodan bak ben zamanında masa ve sandalye 200₺ aldım öğrenciydi banada uyguna bırakta baya bayada sağlam sandalyede döner sandalye 2 sen önce filan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,510
Üyeler
189,095
Son üye
hakan202
Geri