bu arkadaşın resturant para var (ama sadece kendisine )Yengeç restoran
o kadar yogunluga asgari ücret almam hocam 22k teklif ver kabul etmezse salla zaten çin işkencesiİkiside ilçenin en yoğunlarından 1-2ay için sizce mcdonalds ta mı burgerde mi çalışılır şartları aynı gıbı daha once bu tarz yerlerde calışanlar var mı sizin tercihiniz ne olur
bu arkadaşın resturant para var (ama sadece kendisine )
o kadar yogunluga asgari ücret almam hocam 22k teklif ver kabul etmezse salla zaten çin işkencesi
Mecbur ikisinden birini secicem siz daha once calıştınız mıikisi de kötü tab gıdadan uzak dur
ben daha önce calışmadım arkadaşlarım çalıştı hepsi koşullardan ortamdan şikayetçiydi çalışan yorumlarını okuyabilirsin. o yoğunluğa göre asgari ücret de az zatenMecbur ikisinden birini secicem siz daha once calıştınız mı
Mcdonaldaİkiside ilçenin en yoğunlarından 1-2ay için sizce mcdonalds ta mı burgerde mi çalışılır şartları aynı gıbı daha once bu tarz yerlerde calışanlar var mı sizin tercihiniz ne olur
Ortamı iyi kötü değilben daha önce calışmadım arkadaşlarım çalıştı hepsi koşullardan ortamdan şikayetçiydi çalışan yorumlarını okuyabilirsin. o yoğunluğa göre asgari ücret de az zaten
İkisinde de çalışmış arkadaşlarım var çalışma şartları zor akşam kapanış sonrası temizlik işi uzun öyle arkada hamburger yerleştirmiyorsun sadece uzun bir çalışma süren ve bol bol insan sesine duyacaksın büyük marketlerin çalışma düzeni daha iyi size o 2 ay 1 sene gibi gelecekİkiside ilçenin en yoğunlarından 1-2ay için sizce mcdonalds ta mı burgerde mi çalışılır şartları aynı gıbı daha once bu tarz yerlerde calışanlar var mı sizin tercihiniz ne olur
uzak dur. Git kafelerde garsonluk falan yap.İkiside ilçenin en yoğunlarından 1-2ay için sizce mcdonalds ta mı burgerde mi çalışılır şartları aynı gıbı daha once bu tarz yerlerde calışanlar var mı sizin tercihiniz ne olur