Çalışmayan ön amartsör.

NaGa

80+
Reaksiyon skoru
54
Merhabalar ön süspansiyonlarım gıdım hareket etmiyor taş gibi pas sökücü sıktım yağladım üstüne son güç bastım hiçbir şekilde yarım santim bile oynatamadım hiç hareket etmedi. Bu işten anlayanlar yardım edebilir mi lütfen çünkü sabahtan beridir uğraşıyorum artık deli olacağım.

Merhabalar ön süspansiyonlarım gıdım hareket etmiyor taş gibi pas sökücü sıktım yağladım üstüne son güç bastım hiçbir şekilde yarım santim bile oynatamadım hiç hareket etmedi. Bu işten anlayanlar yardım edebilir mi lütfen çünkü sabahtan beridir uğraşıyorum artık deli olacağım.
Bendede aynı sorun var heralde belirli bi yükte çalışıyorlar onlar

Bizdede sıfır aldığımız bisikletin maşası öyle olmuştu.Senin gibi yağlamadık mı,hidrolik yağı doktuk acılir gibi oldu yine sabitlendi. Maşa içini söken kişiler var kendin aletin varsa söküp geri toplayabilirsin. Yada hiç uğraşmayıp benim gibi yeni maşa alabilirsin 70 liraya işimi görüyor.

Maşan yani ön amartisörün marka filan mı ayarı filan var mı?
Ön frene bas gidondan yüklen yüklenebildiğin kadar yada giderken ön frene aban.

• Beğen
Reaksiyonlar: NaGa
Bendede aynı sorun var heralde belirli bi yükte çalışıyorlar onlar
102 kilo arkadaşımı üstüne bastırdım demir gibi 0 hareket bisikletçiye gidip sordum ön süspansiyon full değişecek dedi 100 tl dedi tamir olmaz o dedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizdede sıfır aldığımız bisikletin maşası öyle olmuştu.Senin gibi yağlamadık mı,hidrolik yağı doktuk acılir gibi oldu yine sabitlendi. Maşa içini söken kişiler var kendin aletin varsa söküp geri toplayabilirsin. Yada hiç uğraşmayıp benim gibi yeni maşa alabilirsin 70 liraya işimi görüyor.

Maşan yani ön amartisörün marka filan mı ayarı filan var mı?
Ön frene bas gidondan yüklen yüklenebildiğin kadar yada giderken ön frene aban.
Yağlanan yerlerin sağ tarafı yukarda sol taraf aşağıda duruyor.

Değiştir gitsin bütçene göre ön amartisör alabilirsin özceylan bisikletin sitesinden bakabilirsin.
Ben bisikletçiden 70 tl ye aldım. Amartisör görevi görüyor mu görüyor fakat bir özelliği yok standart amartisör.

Geri