Call Of Duty: Modern Warfare II Gameplay

Microsoft’un Activision’u seneye tamamen satın almasının ardından Xbox Game Pass’e ekleneceği söyleniyor. Şimdiye kader bütün büyük oyunları çıktığı gün eklediler.
yok öyle bir şey bu oyunun gamepass e gelmesi imkansız 3-4 senedir 10 tane stüdyo tarafından geliştiriliyor ve şuana kadar ki çıkan tüm cod oyunlarından daha pahalıya çıkıyor gerisini sen anla

Ahhh... Dün 2 saatim boşa gitti bu Game Fest'de. God of War ragnarok gelecek diye nasıl heycanlanmıştım..

aaa
yok öyle bir şey bu oyunun gamepass e gelmesi imkansız 3-4 senedir 10 tane stüdyo tarafından geliştiriliyor ve şuana kadar ki çıkan tüm cod oyunlarından daha pahalıya çıkıyor gerisini sen anla
Bütün oyunları 60 dolardan çıkmıyor mu?
Ek olarak 10 tane stüdyo geliştiriyor olabilir ama Microsoft direk satın alıyor.
60 dolarlık bütün oyunları çıktığı gibi Game Pass'e ekliyorlar.

Daha pahalıya çıkmasının sebebi daha iyi olması veya daha çok stüdyo tarafından geliştirilmesi değil, dövizlerin fırlaması ve bizim ekonomimizin kötü olması. Gamepass'e de gelecek ayrıca bilmeden konuşmayın

Daha pahalıya çıkmasının sebebi daha iyi olması veya daha çok stüdyo tarafından geliştirilmesi değil, dövizlerin fırlaması ve bizim ekonomimizin kötü olması. Gamepass'e de gelecek ayrıca bilmeden konuşmayın
gelmeyecek hocam kaynak atar mısınız ? bizim ekonomimizle ne alakası var yurtdışında da 70 euroya satışa çıkıyor

bu oyun gamepass e şimdilik gelmeyecek 2023 sonunda belki. şuan ps ile olan anlaşmalar var. siz 2024 e kadar bedava cod oynamayı unutun. belki seneye eski cod lar pass e gelebilir. bu oyun gelmeyecek.

Oyun 700TL olmasına rağmen bütün ülkeler arasından en ucuz biz alıyoruz.
Adamların birim fiyatı ile kendi birim fiyatını mı kıyaslıyorsun güzel kardeşim.
Adama 70 ise sana 700.
Bu nasıl bir düşünce şekli.
Cidden gidip 700 tl veren olursa beyin nöron'larından şüphe duyması lazım ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu oyun gamepass e şimdilik gelmeyecek 2023 sonunda belki. şuan ps ile olan anlaşmalar var. siz 2024 e kadar bedava cod oynamayı unutun. belki seneye eski cod lar pass e gelebilir. bu oyun gelmeyecek.
Tamam Activision Bey'ciğim ;)

Adamların birim fiyatı ile kendi birim fiyatını mı kıyaslıyorsun güzel kardeşim.
Adama 70 ise sana 700.
Cidden gidip 700 TL veren olursa beyin nöron'larından şüphe duyması lazım ;)

Burdaki istatistiklere bakarak konuşsan keşke. Ayrıyeten neden 700tl verilmemesi gerektiğini anlamadım adamın parası varsa çatır çatır verir oynar ne alakası var 700TL'yi bu devirde fazla bir para olarak mı görüyorsun? Sana şuan 700TL versem adam akıllı mont bile alamazsın.

Son düzenleme:
Katılmıyorum hocam. Dedikleriniz bir etken. Ama ülkemiz için olan etkenler. Eveti, belki yurt dışında bizim kadar etkilenmiyorlar ama örneğin oyunların çıkış fiyatı 30 dolardan 60 dolara artıyor.(Sayıları misal olarak verdim) Yani maliyetlerin artmasıyla beraber doğal olarak oyun fiyatları da artıyor.

Adama 70 ise sana 700.
Cidden gidip 700 TL veren olursa beyin nöron'larından şüphe duyması lazım ;)

Sanırım arkasında dönen emekleri zorlukları para harcamalarını göz ardı ediyorsun. Adam parası varsa verir ve hem eğlenir hem destek olur. Kim olursanız olun. İnsanların emeklerini küçümsemeye hakkınız yok.

Geri