Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Calve Ketçap 600 G + Yağı Azaltılmış Mayonez 540 G 2'li Set 1140 G X2 149,96 TL

GirayHan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.a101.com.tr/kapida/teme...BvmIT6reKR0YFEfXWt7mLjw8lIK3Mdh6AkCdSVQL2XXGw

A101de 64 TL araştırmadanmı buraya yazıyorsunuz? boşu boşuna aldım bende
dün atılmış fırsat aradan gün geçmiş araştırmadan mı atıyorsunuz diyorsun. dün baktığımda a101'de ki bu fiyat yoktu. forum kullanmayı öğrenin. daha şu alışveriş piyasasının saatlik bazen dakikalık değiştiğinden bi haber eleştiri yapmayın.

ayrıca;

1712395431771.png

1712395464865.png

a101 ve şok gibi marketlerin clickbait fırsatlarına inanırsanız daha çok fırsat kaybedersiniz.

google yazarsın multi indirimli ürün çıkar amaç seni üye yapmaktır. girersin üye olursun sepete ekle dersin yukarda ki hataları alırsın. bu taktiği uygulayan türkiyede 2 market var a101 ve şok. denetim olmadığından böyleler normal şartlarda yasak.

şu iki mağazanın yaptığı bu kanunsuzluğu ve tüketiciyi kandırmalarını forumda bilenler biliyor. bilmeyenler için tekrar yazdım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Karayılan
dün atılmış fırsat aradan gün geçmiş araştırmadan mı atıyorsunuz diyorsun. dün baktığımda a101'de ki bu fiyat yoktu. forum kullanmayı öğrenin. daha şu alışveriş piyasasının saatlik bazen dakikalık değiştiğinden bi haber eleştiri yapmayın.

ayrıca;

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

a101 ve şok gibi marketlerin clickbait fırsatlarına inanırsanız daha çok fırsat kaybedersiniz.

google yazarsın multi indirimli ürün çıkar amaç seni üye yapmaktır. girersin üye olursun sepete ekle dersin yukarda ki hataları alırsın. bu taktiği uygulayan türkiyede 2 market var a101 ve şok. denetim olmadığından böyleler normal şartlarda yasak.

şu iki mağazanın yaptığı bu kanunsuzluğu ve tüketiciyi kandırmalarını forumda bilenler biliyor. bilmeyenler için tekrar yazdım.
acemiliğim için kusura bakma dostum

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom