Neler Yeni

🔥İndirim Calve Ranch 4 adet 105 TL(amazon)

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

KingDeViL

80+ Bronze
1730849502557.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Doğukan
indirim uygula dememe rağmen sepette indirim uygulanmıyor anlamadım gitti

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Amazondan gıda alma konusunu hiç algılayamadım ve denemedim ama bu sefer deneyeceğim sanırım. Son kullanım tarihi vs olarak türketim tarihi yakın ürün gelmesi gibi bir olay yok değil mi veya bozulmuş olarak gelmesi vs?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Amazondan gıda alma konusunu hiç algılayamadım ve denemedim ama bu sefer deneyeceğim sanırım. Son kullanım tarihi vs olarak türketim tarihi yakın ürün gelmesi gibi bir olay yok değil mi veya bozulmuş olarak gelmesi vs?
Ben de gelince bakıcam hiç gıda alışverişi yapmamıştım internetten.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,995
İsim
Emir
Çok zor fakat gelirse direkt iade yaparlar.Son kullanım tüketim tarihi geçmişse de ürün sizde kalabilir falan derler.

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Ben gönül rahatlığıyla alıyorum. Hatta geçen sene 3 mayonez 3 ketçap 1tane sos aldım. Sos cam şişeydi kırılmış kargocu teslim etmedi bana kırıldı diye. ketçaplarla birlikte geri dönmüş 3 mayonez kaldı elimde. müşteri temsilcisine yazdım hemen gönderiyorum dedi 3 ketçabı. sos kalmamış diye onun parasını iade etti. Sonra bi geldi 3 mayonez daha. yine yazdım temsilciye mayonezler sende kalsın dedi parasını iade etti bu sefer ketçaplar tükenmiş. Ne zaman alırsan al sana bu üründe indirim uygulayacak indirim tamamladım dedi. 6 mayonez aldım ama para iadesi ola ola 2 mayonez parası ödemiş oldum galiba :D Tarihleri de yeterince uzun süreli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,199
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom