hocam indirim uygula diyorum ama sepette yansımıyor nasıl yapacağım
Tanesi 26 tl ye geliyor, hepsiburada da yüzde elli indirime rağmen 35 TL şu an.
hocam indirim uygula diyorum ama sepette yansımıyor nasıl yapacağım
Eyvallah kaptım 4 tane bu gece indirimlerde maaşın dibini görücem galiba saatler önce de 3 paket 32li tuvalet kağıdı aldım
Mayonezden farklı olarak içine baharat falan atıyorlar patatesle on numara gidiyor tadı da güzel baya.bu ranch sos noluyor tam olarak
Nasıl olduiyi fiyata aldık he, 4 tanesi 21 tl
Ben de gelince bakıcam hiç gıda alışverişi yapmamıştım internetten.Amazondan gıda alma konusunu hiç algılayamadım ve denemedim ama bu sefer deneyeceğim sanırım. Son kullanım tarihi vs olarak türketim tarihi yakın ürün gelmesi gibi bir olay yok değil mi veya bozulmuş olarak gelmesi vs?
Çok zor fakat gelirse direkt iade yaparlar.Son kullanım tüketim tarihi geçmişse de ürün sizde kalabilir falan derler.Amazondan gıda alma konusunu hiç algılayamadım ve denemedim ama bu sefer deneyeceğim sanırım. Son kullanım tarihi vs olarak türketim tarihi yakın ürün gelmesi gibi bir olay yok değil mi veya bozulmuş olarak gelmesi vs?
Ben gönül rahatlığıyla alıyorum. Hatta geçen sene 3 mayonez 3 ketçap 1tane sos aldım. Sos cam şişeydi kırılmış kargocu teslim etmedi bana kırıldı diye. ketçaplarla birlikte geri dönmüş 3 mayonez kaldı elimde. müşteri temsilcisine yazdım hemen gönderiyorum dedi 3 ketçabı. sos kalmamış diye onun parasını iade etti. Sonra bi geldi 3 mayonez daha. yine yazdım temsilciye mayonezler sende kalsın dedi parasını iade etti bu sefer ketçaplar tükenmiş. Ne zaman alırsan al sana bu üründe indirim uygulayacak indirim tamamladım dedi. 6 mayonez aldım ama para iadesi ola ola 2 mayonez parası ödemiş oldum galiba Tarihleri de yeterince uzun süreli.Amazondan gıda alma konusunu hiç algılayamadım ve denemedim ama bu sefer deneyeceğim sanırım. Son kullanım tarihi vs olarak türketim tarihi yakın ürün gelmesi gibi bir olay yok değil mi veya bozulmuş olarak gelmesi vs?
Nasıl oldu4 tanesi 65 tl ye geldi teşekkürler