Neler Yeni

Öneri Calypso vs. Ogre Red Switch

Alperen00_

80+ Bronze
Arkadaşlar forumdaki yönergelere göre Ogre'de de tuş basmama sorunu varmış ben hiç duymamıştım ancak var diyorlar.Ben klavyeyi Rival 3 ile kullancağım. Gönlüm Ogre'den yana siz ne dersiniz ?

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
calypso tabii ki optik switch hem 4 tane arkadaşim ogre kulanıyor tuş basmama sorunu yaşıyolar ve tutukluluk yapiyo deri bilek destegi soyuluyo terletiyo ben 9 aydır calypso optik blue swithc kulanıyorum ayran dokuldu su tuttum haylada calisiyo bu yuzden calypso

Alperen00_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
calypso tabii ki optik switch hem 4 tane arkadaşim ogre kulanıyor tuş basmama sorunu yaşıyolar ve tutukluluk yapiyo deri bilek destegi soyuluyo terletiyo ben 9 aydır calypso optik blue swithc kulanıyorum ayran dokuldu su tuttum haylada calisiyo bu yuzden calypso
Bana Ogre daha hoş geldi geçen konu açtığımda da Ogre sorunsuz denildi bende başka konuda senin yorumunu gördüm tutukluk olursa iade şansım olur büyük ihtimalle

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Bana Ogre daha hoş geldi geçen konu açtığımda da Ogre sorunsuz denildi bende başka konuda senin yorumunu gördüm tutukluk olursa iade şansım olur büyük ihtimalle
siz bilirsiniz başkanim simdiden hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs
bu bi sorumu tabii ki calypso optik switch+su gecirmez+rgb olmasi
ogre dusunuyosanız su sorunları goze alin tuş basmama tutukluluk yasayanlar cok var deri bilek destegi ise 1 ayda soyuluyo ve yakıyo bileginizi zaten ve cok fazla terletiyor ne olursa olsun calypso

Alperen00_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu bi sorumu tabii ki calypso optik switch+su gecirmez+RGB olmasi
ogre dusunuyosanız su sorunları goze alin tuş basmama tutukluluk yasayanlar cok var deri bilek destegi ise 1 ayda soyuluyo ve yakıyo bileginizi zaten ve cok fazla terletiyor ne olursa olsun calypso
Peki teşekkür ederim :)

Top Bottom