cam mousepad alınır mı ? (YARDIM LÜTFEN)

Stok yok zaten de , alışması falan zor olur fikrimce hele cam diye ses çıkarıp skatezlere zarar veriyorsa baya kötü

• Beğen
Reaksiyonlar: shn1
  • Beğen
Stok yok zaten de , alışması falan zor olur fikrimce hele cam diye ses çıkarıp skatezlere zarar veriyorsa baya kötü
Hocam ses çıkarması çok önemli değil de skatezleri eritir mi emin misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolunuz çok fazla yapışır hocam gereksiz ürün, alınmaz
Hocam kolum yapışsın sıkıntı değil de skatezleri eritir mi ve sürekli 10 dakikaya bir silmek gerekir diyorlar doğru mu?

terlediğinizde ve ter cama döküldüğünde hoş olmaz gibi

kalınlık farkıda var
Skatezleri eritir mi sizce ve sürekli silmek Gerekir mi?

Skatezleri eritir mi sizce ve sürekli silmek Gerekir mi?
skatezleri eriticeğini sanmam. Ama silmek gerekir evet. en ufak bir madde yapıştığında bile elle silinmiyor leke-iz vs kalıyor. İlla üstüne bir şey dökülmesine gerekte yok cam bu. elinizin kolunuzun sıcaklığıyla su buharı izi bile kalabilir

skatezleri eriticeğini sanmam. Ama silmek gerekir evet. en ufak bir madde yapıştığında bile elle silinmiyor leke-iz vs kalıyor. İlla üstüne bir şey dökülmesine gerekte yok cam bu. elinizin kolunuzun sıcaklığıyla su buharı izi bile kalabilir
lekeler silinir ama bez lazım yani elle silinmez kastım o. kalıcı leke kalır demiyorum.

lekeler silinir ama bez lazım yani elle silinmez kastım o. kalıcı leke kalır demiyorum.
Hocam camsil ve mikrofiber bez ile silerim de sürekli 10 dakkada bir silmek gerekmez dimi ?

Hocam camsil ve mikrofiber bez ile silerim de sürekli 10 dakkada bir silmek gerekmez dimi ?
hocam evinizdeki cama kolunuzu elinizi dayayın sonra iz çıkarsa bez ve cam sil yardımıyla silmeye çalışıp üstünde mouse gezdirmeyi deneyin 😁
daha önce cam mousepad kullanmadım o yüzden kesin yorum yapamayacağım. fakat evlerdeki camlar üzerinden sizde tahminlerde bulunabilirsiniz.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,664
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri