Neler Yeni

Yardım Cam mousepade geçmeli miyim?

Knk attığın razer olanı bende az önce gördüm baya hoşuma gitti ama bı yandanda şöyle düşünüyorum o sadece foto yani görünüş olarak sorun yok ama birde hayal et oyun oynuyorsun ve mouse altında cam var cam ne bilim garip geliyo bana belki ön yargıyla yaklaşıyorum ama dediğim gibi görünüş olarak sana hak veriyorum güzel ama (İşlevi önemli😅) derler ya buda öyle biraz görünüşe değil İşleve bakcan bence alısman uzun sürer gibime geliyor yani çok kaygan diye biliyorum yani kafaya eğim almaya çalışırken bı anda 360 dönmede
Yani renge takılmayın mı diyorsunuz hocam. Klavyem , farem , masam , koltuğum , kulaklığım her şey beyaz olunca mousepad siyah biraz sırıtıyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bilgisiz
Ekipmanlarım full beyaz olduğu için beyaz cam mousepad almayı düşünüyorum. Daha öncesinde wraith'ten esptiger feng ling aldım ve şuan bunu kullanıyorum. Kontrol bir mousepad bu. Fakat rengi siyah olduğu için setup'umu bozuyor. Sizce cam mousepada geçmeli miyim ?
cam mousepad en büyük abartılan şey gereksiz bir şey hiçbir işe yaramıyor kullanıcısı olarak söylüyorum

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Hocam bir yanım istiyor renginden dolayı bir yanım da cs2'de sorun yaşarmıyım diye tedirgin ediyor. O yüzden karar veremedim. Şu ikisinden birini düşünüyorum

dedikleri gibi alışkanlık meselesi hocam yıllarca control pad kullanan birine versen rahat edemez çok uzun sürer de zaten speede alışkınsan çok uzun sürmez alışman

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bilgisiz

Ekler

• IMG_20240923_152537_435.jpg
    IMG_20240923_152537_435.jpg
    3.9 MB · Hit: 16
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bilgisiz
Ne gibi konularda şikayetçisiniz hocam ve hangi mousepadi kullanıyorsunuz ?
cosmic glass kullanıyorum aşırı büyük yer kaplıyor aşırı ağır altındaki slikonlar aşırı hızlı çıkıyor ve masaya oturtmak zorunda kalıyorsunuz cam eğer çizilirse ki çizilme olasılığı aşırı yükseliyor mouse bazen kafayı yiyor su damladığında iz kalıyor ve kurumasını bekliyorsunuz elin köşesine çarptığında acıyor ve aşırı pahalı gereksiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dandik olmasa aslında süpermiş ama işte markası belli yani :D hocam sanırım ya cosmic glass v2 alacam ya da şu şekilde devam edecem
cosmic glass'a para vermektense monitörü updateleyin hocam

cosmic glass kullanıyorum aşırı büyük yer kaplıyor aşırı ağır altındaki slikonlar aşırı hızlı çıkıyor ve masaya oturtmak zorunda kalıyorsunuz cam eğer çizilirse ki çizilme olasılığı aşırı yükseliyor mouse bazen kafayı yiyor su damladığında iz kalıyor ve kurumasını bekliyorsunuz elin köşesine çarptığında acıyor ve aşırı pahalı gereksiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

cosmic glass'a para vermektense monitörü updateleyin hocam
Şuan beni inanılmaz derecede soğuttunuz hocam. Üst mesajımdaki fotoya bakar mısınız sizce fazla mı takıyorum renk olayını. O şekilde iyi duruyor mu sizce :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yani renge takılmayın mı diyorsunuz hocam. Klavyem , farem , masam , koltuğum , kulaklığım her şey beyaz olunca mousepad siyah biraz sırıtıyor :D
Knk Renge takıyorsun demiyorum cam olmasına takma diyorum normal beyaz bı mouse pad al diyorum ve knk acaba Mouse+Klavye+attığın Mouse pad'e vs. Bu kadar bütçe ayıracağına acaba Monitöremi bütçe ayırsaydın monitör biraz üzgün durmuş sanki o attığın Mouse pad 2K zaten üstüne 1.2K daha ekle mis gibi 2.El IPS monitörler bulursun
Yani birde cam oynuyon 60HZ o emaktarı ugurlama vaktin gelmiş gibi hayır yani CS2 Oynuyo biliyosan zaten bilgisayarın iyidir idare eder bı monitörü değistir istersen sonra mouse pad alırsın
(Benim önceki monitör kırıldığı için bende idaren bı emektar kullanıyorum😅)

Aykut D.

80+ Gold
Kullananların birçoğu fazla kaygan olduğundan kas hafızasını mahvettigini söylüyor .

Knk Renge takıyorsun demiyorum cam olmasına takma diyorum normal beyaz bı mouse pad al diyorum ve knk acaba Mouse+Klavye+attığın Mouse pad'e vs. Bu kadar bütçe ayıracağına acaba Monitöremi bütçe ayırsaydın monitör biraz üzgün durmuş sanki o attığın Mouse pad 2K zaten üstüne 1.2K daha ekle mis gibi 2.El IPS monitörler bulursun
Yani birde cam oynuyon 60HZ o emaktarı ugurlama vaktin gelmiş gibi hayır yani CS2 Oynuyo biliyosan zaten bilgisayarın iyidir idare eder bı monitörü değistir istersen sonra mouse pad alırsın
(Benim önceki monitör kırıldığı için bende idaren bı emektar kullanıyorum😅)
Hocam o monitör idarelik :D bu ay 32 inç 4k oled monitör alacam 60 bine. Bir tane de 27 inç 1080p monitör aldım kargoda şuan geliyor. 2. monitör olarak kullanacam. Bu fotodaki monitör şuan sadece süs amaçlı :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam o monitör idarelik :D bu ay 32 inç 4k oled monitör alacam 60 bine. Bir tane de 27 inç 1080p monitör aldım kargoda şuan geliyor. 2. monitör olarak kullanacam. Bu fotodaki monitör şuan sadece süs amaçlı :D
Knk Şu demek istediğim şu Linkteki Gibi bir şey Al fotolarına bak güzel duruyor

-Neyse onu bunu boş ver Gömü Nerede Knk özelden yazsana 60K monitör vs. Sen hele söyle gömü nerede🤝🤐😁

Top Bottom