sadece araba içinde değil ev içinde alacağım eğer anlattığınız gibiyse bi camları sileyim dedim 1 ay sonra pişman oldum bembeyaz leke kaldı hepBen yukarda atılan Würth güderi bezi araba camlarım için kullanıyorum, gerçekten muazzam bir şey, çok kolay ve leke kalmadan temizlik yapabiliyorsun.
Neyle sildiniz hocam.sadece araba içinde değil ev içinde alacağım eğer anlattığınız gibiyse bi camları sileyim dedim 1 ay sonra pişman oldum bembeyaz leke kaldı hep
Hocam ben Motul'ün cam temizleme spreyini kullanıyorum, araba yıkama sırasında değil de genelde arabayı yıkamayacaksam çamlarda ekstra bir kir varsa yıkanana kadar o şekilde gezmemek için kullanıyorum.Neyle sildiniz hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben genelde araç camlarını önce suyla ıslatıp suyunu çek çek ile çekiyorum ardından silikonlu cam temizleyici ile mikrofiber siliyorum hiç leke kalmıyor parlıyor da. Cam da gözle görülmeyen leke varsa kalın araba pastası üslüp ile silebilirsiniz.
evet hocam bu bezi kullandıktan sonra başka bez kullanamassınız mükemmel bir şey.petrollerde falan satılıyor heralde görmüştüm bir kere guderi bez diye hiçte aldırış etmedim cidden yarıyor mu işe hemen getirtteyim 3-5 tane
Hocam beyaz su damlası gibi izler varsa onlar kireç lekesi oluyor , beyaz sirke alıp fısfıs şişeye dodurun ve cama sıkıp 5 dk bekletin ve bir süngerle ovalayın . izler geçecektirsadece araba içinde değil ev içinde alacağım eğer anlattığınız gibiyse bi camları sileyim dedim 1 ay sonra pişman oldum bembeyaz leke kaldı hep
su izi böyle boncuk boncukLekeden kastınız su izi mi yoksa beyaz buhar gibi bir leke mi ?
bunu da not ettim eyvallahHocam beyaz su damlası gibi izler varsa onlar kireç lekesi oluyor , beyaz sirke alıp fısfıs şişeye dodurun ve cama sıkıp 5 dk bekletin ve bir süngerle ovalayın . izler geçecektir
Boncuk boncuk su izi ise demekki sildiğin bez nemli yada ıslak camdaki suyu çekemiyor ve su camda kuruyunca boncuk boncuk leke bırakıyor hafif nemli bezle önce camı ovalar gibi sil iz yumşasın ardından kuru bezle tekrardan sil geçer.su izi böyle boncuk boncuk
bunu da not ettim eyvallah
gazete bildiğimiz deniyelim birazdan ineceğim garaja hepinizin dediklerini yapacağım yazarım 2-3 saat sonrabak sana fıstık bir taktik veriyorum. 2 yıl kafede 1 yıl 2 ay gemide çalıştım ucuz pahalı hiç farketmez cam temizleme kimyasalı oluyor ya fısfıslı su mavi renk oluyor ismini unuttum işte anlarsınız onu bir güzel sık ucuz da olsa farketmiyor, cam çok pis ise biraz daha sık , bez yerine gazete kullanacaksın. Taktik budur
1 dal falan kullanma ama kullanırken ucuz zaten al eline biraz güzelce ovala bir şey kalma şansı yok camda
geç aleti falan sen dediğimi yap bak bakalım cam nasıl parıl parıl parlıyor
Bekliyorum hocamgazete bildiğimiz deniyelim birazdan ineceğim garaja hepinizin dediklerini yapacağım yazarım 2-3 saat sonra