kaşslasdsafdkşlkfasdfs olayın alaka seviyesi iyibizim eleman kaza yapmış benim antika l300 le dün onla uğraştık valla deniyemedim bugün denerim inşallah
Işığın altinda hemen leke yakinlastirinca belli oluyor bu kadar çekebildim ne onerirsinizArkadaşlar hepinizin dedigini yaptim kirec lekesine benzer bir leke ne yaptiysam cikmadi ovaladim sey yaptim naisl cikaririm bunları ben degisik bir leke krom citalarda falanda var
Ben siliyorum ıslak mendil beya cam sille mikro bezle silerkende ardından hemen üflüyorum gidiyor yada gazeteulan ne yapsam leke bırakıyor yeni bezle kuruluyorum hiç açılmamış ıslakla kuruluyorum yok arkadaş illa leke kalıyor annem babamla aram açık biraz annenize sorsanız bu işin püf noktası nedir kendi evimin camlarını sildim yine leke kaldı mesela en basitinden ne yapabilirim öneriniz var mıdır
benim ki değişik lekeymiş kireç lekesi ne yaparsam yapayım çıkmıyor böyle boncuk boncuk bıraktım şimdilik müsait bir zamanda bakacam yineBen siliyorum ıslak mendil beya cam sille mikro bezle silerkende ardından hemen üflüyorum gidiyor yada gazete