Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,229
Yazılım.İş için derken hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok mantıklı bu arada
Yazılım.İş için derken hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok mantıklı bu arada
Ne yiyorsun ne içiyorsun gerçekten kafa yapına hayran kaldım son bir kaç haftadır mesajlarını takip ediyorumAk Parti'ye bağışlarım
Övdün mü sövdün mü anlamadım ama yönetimde değişiklik şart.Ne yiyorsun ne içiyorsun gerçekten kafa yapına hayran kaldım son bir kaç haftadır mesajlarını takip ediyorum![]()
TRT kanalını satmaya kararlı'mısın ?Övdün mü sövdün mü anlamadım ama yönetimde değişiklik şart.
Artık değişmesi gerekli yani 20~ yıl oldu.
Ondan dolayı oylar @RTErdoğan'a.
Usta TRT'yi 20 yıl önce olsa satardık ama şu an o kadar kinlendik ki direkt kapatacağız.TRT kanalını satmaya kararlı'mısın ?![]()
Ya da 7/24 Besim Tibuk gangsta paradise oynatan bir kanal da olabilir.Usta TRT'yi 20 yıl önce olsa satardık ama şu an o kadar kinlendik ki direkt kapatacağız.
O parayla İstanbul'da köpek kulübesi bile alamazsın.Beyler 500k paranız var yeni istediginiz bir şehirdesiniz. Ve geçinmeye çalışmanız lazım. Nasıl gecinirdiniz(can sıkıntısı)
ustaa istediğin şehir demişim illa İstanbul olması şart değil yaniO parayla İstanbul'da köpek kulübesi bile alamazsın.
Büyük ihtimalle faize atar, taksitli ev çeker ve aylık gelen faizle taksitli evin taksitini öderim.
500'e hiç dokunmam![]()
Ben İstanbul için konuştum.ustaa istediğin şehir demişim illa İstanbul olması şart değil yani