Can sıkıntısından sorular

Köy'e gider 100 bin TL'siyle dedemlerin tarlasına tek odalı küçük bir ev yaptırırdım. Ev var fakat çok eski olduğu için fareler, akrepler falan basıyor.
Yaptırdığım ev için küçük bir yatak, duvar için bir tv, oyun ve diğer işler için laptop, kıyafetler, özel eşyalar, telefon vs. alırdım. Ve ev için diğer eşyalar falan.
Ucuz bir motor alırdım 20 bin'e falan. Sağlamlığın bir önemi yok, taşısın yeter.
Para'nın geri kalanıyla mining ring kurardım.
Mining ile para kasarken bir yandan da tarlada çalışır para kazanırdım.
Tarla haricinde köyde ekstra iş verenler oluyor günlük 200 falan o işlere giderdim.
PC ile de ayrıca başka işlerle ilgilenirdim.
Köyde arkadaşlar falan da olduğu için sıkılmazdım.

Araba alırım. Düzenli gelirimi mesleğimden sağlarım zaten.

Beyler 500k paranız var yeni istediginiz bir şehirdesiniz. Ve geçinmeye çalışmanız lazım. Nasıl gecinirdiniz(can sıkıntısı)
O parayla İstanbul'da köpek kulübesi bile alamazsın.
Büyük ihtimalle faize atar, taksitli ev çeker ve aylık gelen faizle taksitli evin taksitini öderim. 🧠
500'e hiç dokunmam :D

O parayla İstanbul'da köpek kulübesi bile alamazsın.
Büyük ihtimalle faize atar, taksitli ev çeker ve aylık gelen faizle taksitli evin taksitini öderim. 🧠
500'e hiç dokunmam :D
ustaa istediğin şehir demişim illa İstanbul olması şart değil yani

Eğer şu anki halimle 500.000₺ geliyorsa ve başka herhangi bir para kaynağım olmuyorsa ancak elimdeki mallar duruyorsa bir ev alır kiraya atarım veya o parayı gidip altına veririm, böyle yaparak her 1-2 senede bir elimdeki parayı miktar olarak arttırmış olurum.

Eğer şu anki halimle değilse temel ihtiyaçları karşılar ve artan parasıyla direkt yatırım yapardım. Altın yatırımı falan değil, altcoinler ile uğraşırdım. Çünkü büyük ihtimalle temel ihtiyaçlardan sonra param çok azalacak ve daha da bitmeden 2 kat bile olsa katlamaya çalışırdım.

Her 2 anlattığım senaryoda da param gitgide artarsa yavaş yavaş o şehri gezerim, sonra o ülkeyi öyle öyle gider. Yani tatil kafasında takılırım.

Geri