warren_buffet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 476
tatlı yapmakCan sıkıntısından yaptığınız en tuhaf şey nedir örnek mesela ben az önce N11 in yardım robotuyla sohbet etim ve ellerimin üstünde yürümeye çalışıtım![]()
tatlı yapmakCan sıkıntısından yaptığınız en tuhaf şey nedir örnek mesela ben az önce N11 in yardım robotuyla sohbet etim ve ellerimin üstünde yürümeye çalışıtım![]()
evimde çok eski çalışmayan bir pc vardı masaüstü elime tornavidayı alıp her şeyini sökmüştüm kasasından içindeki en küçük vidaya kadar ve tabii ki annem görmesin diye ne var ne yok aksanın içine atıp geri yerine koymuştum halada bilmiyorlar bu en yaptığım en tuhaf şey değildi sadece aklıma geldiCan sıkıntısından yaptığınız en tuhaf şey nedir örnek mesela ben az önce N11 in yardım robotuyla sohbet etim ve ellerimin üstünde yürümeye çalışıtım![]()
Bende yakında mutfağa girip yemek yapcam can sıkıntısındantatlı yapmak
Canım nedense pc ye yeni anakart ve rami takasım geldi ama işlemci yok ondan takmıyorumevimde çok eski çalışmayan bir PC vardı masaüstü elime tornavidayı alıp her şeyini sökmüştüm kasasından içindeki en küçük vidaya kadar ve tabii ki annem görmesin diye ne var ne yok aksanın içine atıp geri yerine koymuştum halada bilmiyorlar bu en yaptığım en tuhaf şey değildi sadece aklıma geldi
yi yaparım uzmanlık alanım diyebilirimBende yakında mutfağa girip yemek yapcam can sıkıntısından
O diye biri yok benim için“O”nu düşünüyorum. ah lanet olsun!
O diye biri yok benim için![]()
Halen var, kandırma kendini.O diye biri yok benim için![]()
Bunu bende yaptım tüm tuşları çıkardım bulaşık suyunda tek tek yıkadım kuruttum geri tek tek hepsini taktım sonraklavyenin tüm tuşlarını tek tek temizleyip tekrar yerine taktım, yaklaşık 2 saat sürdü![]()
8 latteden selam olsun.15 tane Cappuccino icmek oldu