Fiyatı arada bir düşüyor zaten ama tekrar bu fiyata düşer mi bilemeyiz.Yetişmedim bir daha düşer mi acaba ?
Fiyatı arada bir düşüyor zaten ama tekrar bu fiyata düşer mi bilemeyiz.Yetişmedim bir daha düşer mi acaba ?
Pek sanmıyorum hocam çünkü bu sefer burda başka başka forumlarda konusu açıldı alan sayısı az değildir.Yetişmedim bir daha düşer mi acaba ?
Üzdü yaPek sanmıyorum hocam çünkü bu sefer burda başka başka forumlarda konusu açıldı alan sayısı az değildir.
Satarsan alayım bensamanlı dış kılıfı yok bende
Hocam koş indirimde.Üzdü ya
bunu içeriği olarak düz kitaptan farkı ne şonuçta aynı değil mi
.Sert kapak olması , özel kutusunun olması , özel şömizin olması , sadece bu edisyon için bir sanatçı ile mi ne anlaşılıyor kitapta geçen sahneleri kilden heykeller olarak canlandırdığı fotoğrafları içeriyor , tamamen kuşeden ve sayfaları renkli. Atladığım olabilir.
normal kitap kutuda olunca 180tl ediyor tek fark bu yani
Bir kaç fotoğraf hariç evet. Koleksiyon ürünü mantığında hocam bu alıyım rafımda dursun dersen alınır fiyatı etiket fiyatının çok altında ha ama sadece içerik istiyorsan çevirisi düzgün ve ucuz olacak şekilde alabilirsin başka bir versiyonunu.normal kitap kutuda olunca 180tl ediyor tek frak bu yani
aldım babuş hemen sağolHocam koş indirimde.
Yine almadım al sata gitmez diye .E bitmiş hemen
Ne demek hocam Allah' ın sevgili kuluymuşsunuz tekrar indirime girmiş .aldım babuş hemen sağol