Neler Yeni

Canan Kaftancıoğlu'nun Terör Örgütleri İle Bir Bağlantısı Yokmuş!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bildiğiniz gibi Süleyman Soylu şu an Habertürk kanalında, Kübra Par'ın moderatörlüğünde sorulan sorulara cevap veriyor. Yayınla ilgili, Canan Kaftancıoğlu şöyle bir twit attı:

Söylediğine göre, terör örgütleri ile hiçbir ilişkisi yokmuş bu kadının.

Şimdi, Canan Kaftancıoğlu'nun terörü desteklediği twitlerine gelelim.

PKK'nın kurucularından biri olan Sakine Cansız'ı da övmüştü kendisi.

EDy1kRQWkAAT43P.jpg

Geçtiğimiz günlerde ilgili twitini sildi fakat Habertürk kanalına telefon bağlantısı ile katılmış ve bu konuda fikrinin aynı olduğunu, hiç değişmediğini ve bundan sonra da hiç değişmeyeceğini açıkladı.

Bu kadının sicili sadece bu kadarlık değil. Şehitlerle dalga geçen, ezandan rahatsız olduğunu söyleyen, devleti soykırımla suçlayan söylemleri var. Ve bu kadın İstanbul Eş Başkanı! İmamoğlu kadar yetkisi var belediye üzerinde. İmamoğlu, bu kadını kendisi atadı.

İstanbul Belediyesini kazandıktan sonra, terör yandaşı bu kadına bunca yetkiyi veren İmamoğlu, es kazara 2023 seçimlerini kazansa hangi yetkileri verirdi sizce?

bu kadın gerçek bir vatan haini hadi ateist olmasına bir şey demem ama dini milli ırki değerlere alay edemez birde bunu istanbul eş genel başkanı

cidden akp'yi tutan birisi olarak chp'nin neden imamoğlu değilde mahsur yavaşı seçim günü aday yapması gerektiğini artık daha iyi anlıyorum

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu kadın gerçek bir vatan haini hadi ateist olmasına bir şey demem ama dini milli ırki değerlere alay edemez birde bunu istanbul eş genel başkanı
Bunu eş başkanı yapan İmamoğlu'nun da hiçbir farkı yok.

cidden akp'yi tutan birisi olarak chp'nin neden imamoğlu değilde mahsur yavaşı seçim günü aday yapması gerektiğini artık daha iyi anlıyorum
Bende Ak Partiliyim. Mansur Yavaş aday olsa, daha mutlu olurum. Fakat onu aday yapmazlar. Bunu hep söylerim. HDP'den oy alarak iktidara geçmeyi hedefliyorlar. Mansur Yavaş'a HDP oy vermez.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
bu kadın kadar itici olan çok az kadın tanıyorum Zehra Zümrüt Çelik gibi mesela bu kadın giderse CHP çağ atlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben akpli değilim iyi ki de değilim halkı sömürenlere destek çıkmam islamın en büyük düşmanı bana göre akp'dir sömürdükçe sömürüyor bitmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Koskoca yayından bunu mu çıkardın? Süleyman Soylunun dediği bazı şeylere de konu aç.

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu kadın kadar itici olan çok az kadın tanıyorum Zehra Zümrüt Çelik gibi mesela bu kadın giderse CHP çağ atlar
Bu kadın ve destekçilerinin olmadığı bir muhalefet partisi görmek isterdim. Kesinlikle çok daha güçlü bir devlet olurduk. CHP'nin içindeki bu ve bunun gibiler yüzünden, İnce'nin partisinin ana muhalefet olmasını istiyordum fakat "Seçim ikinci tura kalırsa, Erdoğan'ın karşısında kim olursa olsun destek vereceğim." demesi yüzünden desteğimi çektim.

Sen hem Erdoğan'ın, hem de CHP'nin siyasetine karşı çıktığını söyleyerek yeni parti kurdun. Hatta CHP'nin, Ak Parti'ye çalıştığını; insanları kandırıp, bilerek seçimi Ak Parti'ye sattığını söylüyordu. Madem bu kadar kötüler, neden seçim ikinci tura kaldığında bu kötülerden birine destek vereceğini söylüyorsun? Hiçbirini tercih etmediğini açıkla...

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben akpli değilim iyi ki de değilim halkı sömürenlere destek çıkmam islamın en büyük düşmanı bana göre akp'dir sömürdükçe sömürüyor bitmiyor
normalde siyaset yapardımda saat 12 o yüzden iyi geceler kardeşim :p

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bildiğiniz gibi Süleyman Soylu şu an Habertürk kanalında, Kübra Par'ın moderatörlüğünde sorulan sorulara cevap veriyor. Yayınla ilgili, Canan Kaftancıoğlu şöyle bir twit attı:

Söylediğine göre, terör örgütleri ile hiçbir ilişkisi yokmuş bu kadının.

Şimdi, Canan Kaftancıoğlu'nun terörü desteklediği twitlerine gelelim.

PKK'nın kurucularından biri olan Sakine Cansız'ı da övmüştü kendisi.

Alıntıyı görüntüle

Geçtiğimiz günlerde ilgili twitini sildi fakat Habertürk kanalına telefon bağlantısı ile katılmış ve bu konuda fikrinin aynı olduğunu, hiç değişmediğini ve bundan sonra da hiç değişmeyeceğini açıkladı.

Bu kadının sicili sadece bu kadarlık değil. Şehitlerle dalga geçen, ezandan rahatsız olduğunu söyleyen, devleti soykırımla suçlayan söylemleri var. Ve bu kadın İstanbul Eş Başkanı! İmamoğlu kadar yetkisi var belediye üzerinde. İmamoğlu, bu kadını kendisi atadı.

İstanbul Belediyesini kazandıktan sonra, terör yandaşı bu kadına bunca yetkiyi veren İmamoğlu, es kazara 2023 seçimlerini kazansa hangi yetkileri verirdi sizce?
Bunun hakkında ne düşünüyorsun merak ettim ?
Soru soruluyor

20210525_000911.jpg

Bu kadın ve destekçilerinin olmadığı bir muhalefet partisi görmek isterdim. Kesinlikle çok daha güçlü bir devlet olurduk. CHP'nin içindeki bu ve bunun gibiler yüzünden, İnce'nin partisinin ana muhalefet olmasını istiyordum fakat "Seçim ikinci tura kalırsa, Erdoğan'ın karşısında kim olursa olsun destek vereceğim." demesi yüzünden desteğimi çektim.

Sen hem Erdoğan'ın, hem de CHP'nin siyasetine karşı çıktığını söyleyerek yeni parti kurdun. Hatta CHP'nin, Ak Parti'ye çalıştığını; insanları kandırıp, bilerek seçimi Ak Parti'ye sattığını söylüyordu. Madem bu kadar kötüler, neden seçim ikinci tura kaldığında bu kötülerden birine destek vereceğini söylüyorsun? Hiçbirini tercih etmediğini açıkla...
en sevdiğim haberci bumin kağanın çok güzel bir lafı vardır:"türkiyenin güçlenmesi için ilk önce içindeki israilin ortaya çıkması lazımdır"

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Yok Mansur Yavaş aday olursa ona oy verecekmiş, yalan. Ne olursa olsun yine bas ampüle, şu programdan bile bir şey çıkaramadıysan yazık.
Mansur Yavaş'a oy vereceğimi nerde söyledim? Ben Erdoğan'a oy vereceğim, her zaman ve her yerde bunu söylerim.

Mansur Yavaş'ın, HDP'den oy alamayacağı için çatı adayı gösterilemeyeceğini belirttim sadece.

Top Bottom