Arkadaşla fazla büyük olmasın crack olmasın sadece sıkılınca gireceğim bir oyun arıyorum grafikleri çok da önemli değil online offline farketmez.
Creysis serisi benceArkadaşla fazla büyük olmasın crack olmasın sadece sıkılınca gireceğim bir oyun arıyorum grafikleri çok da önemli değil online offline farketmez.
Son oyunları kötü dediler ama grafikleri muhteşem konusunu bilmiyorum biraz anlatır mısın?Creysis serisi bence
crack olmasın lütfendoom eternal crack
Reis şöyle diyim creysis 1 warhead oyna creysis 2 ve creysis3 anlarsın kötü değil adamlar 1 i oynamıyor boş konusuyorlar yani sana suni diyorum creysis1 den başla çok sarıyor başından kalkmassinSon oyunları kötü dediler ama grafikleri muhteşem konusunu bilmiyorum biraz anlatır mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
crack olmasın lütfen
Hikayesi ne biraz anlatır mısın?Reis şöyle diyim creysis 1 warhead oyna creysis 2 ve creysis3 anlarsın kötü değil adamlar 1 i oynamıyor boş konusuyorlar yani sana suni diyorum creysis1 den başla çok sarıyor başından kalkmassin
Ücretli değil mi o ?Tarkov oynayaabilirsin mesela.
Reis 1 i anlatiyorumHikayesi ne biraz anlatır mısın?
Ücretli değil mi o ?
Soyle 5 kisi delta ekibi nano giysilerle yani özelleştirilmiş bir giysi ile koreye indiriliyor ve nanoduit dediğimiz üstleri deniyorlar şeflere karşı sef nedir oyuna girince anlarsınReis 1 i anlatiyorum
Başlığa "ücretsiz" yazılmış ondan sordum.Ücretli.