Bizim gocamanlarla siyaset tuzağına düştüler bende siyaset yapmam alttan alttan foruma bakıyorumnapıyon şuan öyle bi ortamda.
Bizde istmabuldan köye geldik normalde köyü çok sveerim fakat böyle kapalı alana girince aşırı bunalıyorum hele insan fazla olunca bana gerilme geliyor.Bizim gocamanlarla siyaset tuzağına düştüler bende siyaset yapmam alttan alttan foruma bakıyorum
Burdada kedi var kaçıyor tabi oda haklı 3 tane çocuk bide ben üstüne yürüyünce korktu heralde.Bizim gocamanlarla siyaset tuzağına düştüler bende siyaset yapmam alttan alttan foruma bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada evde kuş var kuştan whatsapp bildirim sesi geliyor
Bende öyle bizim memlekette kalabalık olmaz alışmışım ona daral geliyor adamaBizde istmabuldan köye geldik normalde köyü çok sveerim fakat böyle kapalı alana girince aşırı bunalıyorum hele insan fazla olunca bana gerilme geliyor.
binlerce insan kedi severken tırmalanıyorlar hiçbirine bir şey olmuyor kuzenimi de derinden tırmalamıştı bir şey olmadı kuduz vs bulaşması imkansız gibi ki aşılı diyorsun hiçbir şey olmazLa kedinin aşısı olsa bile çok korkuyorum yaaaa ama bi okadarda çok seviyorum napsam..![]()
Bitti misafirlik hocam lazerle oynattım bende.binlerce insan kedi severken tırmalanıyorlar hiçbirine bir şey olmuyor kuzenimi de derinden tırmalamıştı bir şey olmadı kuduz vs bulaşması imkansız gibi ki aşılı diyorsun hiçbir şey olmaz
Afiyet olsun bizde memleketten döniyoruz geri istanbula.aha uyandım yarım saat önce kalktım bi yumurta bi simit bi bardak sadeee şekersiz çayınan kahvaltımı ettim şimdi 2. bardağımı aldım ceyranlı sigaramı içerek çay içerken konuları okuyorum sen napıyorsun agaammm
hocam bende 12. Sınıfım tarih 5 din 25 ingilizce 47,5 türkçe daha açıklanmadı bakalım o nolcak böyle devam edşyorum....Valla ben birazgeç uyandım 10.30da 12. sınıfım Yks var çok endişeliyim ama endişemi derse dönüştüremiyorum çalışmam için inanılmaz sebepler var motive kaynağım yok diyemem hatta bu motive kaynağı omzumdaki çok ağır bir yük ama birtürlü çalışamıyorum netlerim çok iyi değil kötüde değil düzelir ama düzelmesi için ders çalışmam lazım çalışamıyorum günüm bomboş geçiyor öyle işte sizden ne var ne yok
dikkat edin hocam gelirken malum ülkemizin trafiğinde bir çok şapşal insan var trafikte...Bitti misafirlik hocam lazerle oynattım bende.
Afiyet olsun bizde memleketten döniyoruz geri istanbula.
hocam bende 12. Sınıfım tarih 5 din 25 ingilizce 47,5 türkçe daha açıklanmadı bakalım o nolcak böyle devam edşyorum....
Normalde notlarım ucu ucuna geçecek kadardı falat bu dönem çok saldım okulu bakalım nolcak.![]()