Neler Yeni

Canını sıkan bir şey mi var yada bir derdin mi? Çekinme gel anlat!

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Hocam suanlık imkansız ilerdede oyle gozukuyor zaten kaç yılındaydı 2014 mü neydi 16k idi r25 suan 120k filan ve hayalimdeki motor bu da değil istedigim motor 400-600k zamanında 40k filan dı asagı yukarı
Zamanında dedigim zamanda 2010 sonra ve kabul ediyom o zamanlarda iyi paraydıda ama imkansız değildi alabilirdin bi iki yıla simdi bilmiyom artık 600k en azından tr de imkansız

Emrhan_

80+ Bronze
Zamanında dedigim zamanda 2010 sonra ve kabul ediyom o zamanlarda iyi paraydıda ama imkansız değildi alabilirdin bi iki yıla simdi bilmiyom artık 600k en azından tr de imkansız
İmkansız diye bir şey yok! Ne kadar negatif düşünceli birisiniz.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Dedigimi anlamadınız sanırım parayı yönetmeyi bilmezsiniz kesinlikle zor gelir. Bu yıllarda kendinizi finansal zeka açısından geliştirin. Hedeflerinize ulaşırsınız. İyimser olun. Geleceğiniz hakkında net düşünceleriniz olsun. Dediklerimi uygulayın. Başaracaksınız.
Ümitlendirdiginiz için tşk ben tr de o ümit i kaybetmişim zaten o yuzden imkanlı olan bir yere gidip orda satın alcam

Sebastian Szymanski

80+ Silver
YKS ye 7 ay kaldı ders çalışma düzenim oturmadı bunun üstüne aşık oldum aşık olduktan beride doğru düzgün ders çalışamadım içim içimi yiyor kıza açılsam rahatlayacam kız Instagram kullanmıyor okulun açılmasını bekliyorum 1 haftam boşuna gidecek diye korkuyorum.

Emrhan_

80+ Bronze
YKS ye 7 ay kaldı ders çalışma düzenim oturmadı bunun üstüne aşık oldum aşık olduktan beride doğru düzgün ders çalışamadım içim içimi yiyor kıza açılsam rahatlayacam kız Instagram kullanmıyor okulun açılmasını bekliyorum 1 haftam boşuna gidecek diye korkuyorum.
1 hafta boyunca öz güven arttırın kendinizi programlayın. Disipline edin kendinizi. Dik durun bu karşınızdaki insanın size karşı öz güvenli biri olduğunuzu düşünmesini sağlar.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
1 hafta boyunca öz güven arttırın kendinizi programlayın. Disipline edin kendinizi. Dik durun bu karşınızdaki insanın size karşı öz güvenli biri olduğunuzu düşünmesini sağlar.
Aşk bu hocam görünce nasıl olman gerekiyor filan her şeyi unutuyorsun bir bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ekmek çarpsın çok güzel kız beni reddeder diye de korkuyorum. Başta sınavdan dolayı açılmıyordum @tunazadeeq hocam gaza getirdi beni şimdide red yemekten korkuyor oldum durup dururken.

Emrhan_

80+ Bronze
Aşk bu hocam görünce nasıl olman gerekiyor filan her şeyi unutuyorsun bir bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ekmek çarpsın çok güzel kız beni reddeder diye de korkuyorum. Başta sınavdan dolayı açılmıyordum @tunazadeeq hocam gaza getirdi beni şimdide red yemekten korkuyor oldum durup dururken.
Git konuş reddederse denedim en azından dersin. Ve çalışmaya odaklanırsın.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
YKS ye 7 ay kaldı ders çalışma düzenim oturmadı bunun üstüne aşık oldum aşık olduktan beride doğru düzgün ders çalışamadım içim içimi yiyor kıza açılsam rahatlayacam kız Instagram kullanmıyor okulun açılmasını bekliyorum 1 haftam boşuna gidecek diye korkuyorum
Kızı direk acıl olmadıysa zaten olucagı yoktu eger olduysa come bayb dersin nxmxxm

Top Bottom