burdan dll indir programın dosyalarına atneyleri indiricem
Oldu teşekkürler diğer dll yide indirdim çalıştıburdan dll indir programın dosyalarına at
vcruntime140.dll - DLL Dosya İndir
vcruntime140.dll eksik veya bulunamadı hatası alıyorsanız, Windows işletim sisteminde sorunun çözümü için yapılmasını gerekenleri ve DLL ...www.dlldosyaindir.com
en iyi cevap seçilmiyor mu ya? kırk yılın bi başı dediğim bir şey kesin çözüm oldu o da konu soru kısmında değil ofOldu teşekkürler diğer dll yide indirdim çalıştı
ee oluyor işte bi reset at olmadı
System32
ve SysWOW64
'ten. Sonra aşağıdan C++ 2015-2019 x64 ve x86 indirip kurun. Zaten yüklüyse denetim masasından kaldırıp öyle kurun.çözülmüyor öyle denedi zaten.Böyle saçma bir çözüm olmaz. İnternetten DLL indirilmez. Sorunun şu an çözüldüğünü sanıyorsunuz fakat sadece arka plana alındı. Diğer oyunlarda uygulamalarda yine sorun yaşayabilirsiniz.
Attığınız DLL'leri silin, özellikleSystem32
veSysWOW64
'ten. Sonra aşağıdan C++ 2015-2019 x64 ve x86 indirip kurun. Zaten yüklüyse denetim masasından kaldırıp öyle kurun.
vc_redist.x86.exe
vc_redist.x64.exe
Böyle saçma bir çözüm olmaz. İnternetten DLL indirilmez. Sorunun şu an çözüldüğünü sanıyorsunuz fakat sadece arka plana alındı. Diğer oyunlarda uygulamalarda yine sorun yaşayabilirsiniz.
Attığınız DLL'leri silin, özellikleSystem32
veSysWOW64
'ten. Sonra aşağıdan C++ 2015-2019 x64 ve x86 indirip kurun. Zaten yüklüyse denetim masasından kaldırıp öyle kurun.
vc_redist.x86.exe
vc_redist.x64.exe