PC kullanıcısı 80+ Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 76 Reaksiyon skoru 25 17 Mart 2023 #1 EPİC GAMES den indirdim ama açılmıyor ve msvcp140.dll hatası veriyor silip geri yükledim ama olmuyor
EFI Shell 80+ Gold Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 9,099 Reaksiyon skoru 5,350 17 Mart 2023 #2 Dll için oyunu mu silip yüklediniz? O yaptığınız şey boşunaydı. Neyse, olan olmuş. Muhtemelen Visual C++'larda eksiğiniz var. Denetim Masasından kontrol edin. Olmayanları 32 ve 64 bitlerini indirip kurun: En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. learn.microsoft.com
Dll için oyunu mu silip yüklediniz? O yaptığınız şey boşunaydı. Neyse, olan olmuş. Muhtemelen Visual C++'larda eksiğiniz var. Denetim Masasından kontrol edin. Olmayanları 32 ve 64 bitlerini indirip kurun: En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. learn.microsoft.com