Neler Yeni

Canlı Derslerden Hiç Bir Şey Anlamıyorum

Jaja50

80+ Silver
türkçe ve matematik de çok sıkıntı çekmiyorum ama tarih de v.s kafamı veremiyorum aklım başka yerlere gidiyor dinlesem bile anlayamıyorum bi de hocalar arada sınavda çıkabilir diyorlar aşırı korkuyorum çok sıkıntı bu canlı ders olayı ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
YouTube dan bir sürü kanal var ordan çalışabilirsin ama ben gene anlamıyorum diyorsan raunt gibi online sistemler var ona bakmanı öneririm sen daha çok hangi derslerde zorlanıyorsun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
YouTube'dan konu anlatım videoları izle. Bazılarının kendi kitapları bile var, al takip et onunla. Lisede bizim bi' arkadaş tıp kazandı öyle. Sadece evinde bilgisayardan çalışır, çözemediği soruları falan Kunduz diye telefon uygulamasından atardı hocalara.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Canlı derslerden hiç bir şey anlamıyorum. Ve sınavlar başlayacakmış. Deneme sınavlarında düşük alınması ihtimalinde öğrencilerin bursları düşecekmiş. Bursum 90/100. Derslere kitaptan çalışıyorum ama yine bir şey anlamıyorum. Ne yapmam lazım?

LGS Puanım;
460
Yüzdelik Dilim;
1.12
maalesef verimli olmuyor bende odaklanamıyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Canlı derslerden hiç bir şey anlamıyorum. Ve sınavlar başlayacakmış. Deneme sınavlarında düşük alınması ihtimalinde öğrencilerin bursları düşecekmiş. Bursum 90/100. Derslere kitaptan çalışıyorum ama yine bir şey anlamıyorum. Ne yapmam lazım?

LGS Puanım;
460
Yüzdelik Dilim;
1.12
bende morqu
internetten ders anlatımlarını izle

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Tarık Türk
türkçe ve matematik de çok sıkıntı çekmiyorum ama tarih de v.s kafamı veremiyorum aklım başka yerlere gidiyor dinlesem bile anlayamıyorum bi de hocalar arada sınavda çıkabilir diyorlar aşırı korkuyorum çok sıkıntı bu canlı ders olayı ya
Tarihte olayların gidiş akışını bilmen lazım tıpkı hikaye gibi onun dışında diğer yerleri de ezber birkaç defa deftere yazsan aklında kalıyor

Top Bottom