robin
80+ Silver
merak etme. yavaş yavaş düzelicek. sadece biraz zaman gerekiyor anlaman için.Şuan pişmanım ingilizce yi bile ingilizce anlatıyolar. Nasıl anlayalım biz?
merak etme. yavaş yavaş düzelicek. sadece biraz zaman gerekiyor anlaman için.Şuan pişmanım ingilizce yi bile ingilizce anlatıyolar. Nasıl anlayalım biz?
inşallahmerak etme. yavaş yavaş düzelicek. sadece biraz zaman gerekiyor anlaman için.
.Geçen sene mi ?
neden nokta koyuyorsunuz hocam ?
2018'de taban puan 452 İdi girdiğim lisenin 436 İle girmiştim yüzdelik tuttugu için
maalesef verimli olmuyor bende odaklanamıyorum.Canlı derslerden hiç bir şey anlamıyorum. Ve sınavlar başlayacakmış. Deneme sınavlarında düşük alınması ihtimalinde öğrencilerin bursları düşecekmiş. Bursum 90/100. Derslere kitaptan çalışıyorum ama yine bir şey anlamıyorum. Ne yapmam lazım?
LGS Puanım;
460
Yüzdelik Dilim;
1.12
bende morquCanlı derslerden hiç bir şey anlamıyorum. Ve sınavlar başlayacakmış. Deneme sınavlarında düşük alınması ihtimalinde öğrencilerin bursları düşecekmiş. Bursum 90/100. Derslere kitaptan çalışıyorum ama yine bir şey anlamıyorum. Ne yapmam lazım?
LGS Puanım;
460
Yüzdelik Dilim;
1.12
Tarihte olayların gidiş akışını bilmen lazım tıpkı hikaye gibi onun dışında diğer yerleri de ezber birkaç defa deftere yazsan aklında kalıyortürkçe ve matematik de çok sıkıntı çekmiyorum ama tarih de v.s kafamı veremiyorum aklım başka yerlere gidiyor dinlesem bile anlayamıyorum bi de hocalar arada sınavda çıkabilir diyorlar aşırı korkuyorum çok sıkıntı bu canlı ders olayı ya