Neler Yeni

Canlı Yayın İçin Sizce Youtube Mu Twich Mi ?

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
merhaba arkadaşlar yayın açmayı düşünüyorum canlı youtube mu twich mi iyi olur sizce sistemim yeterli mi gigabyte rtx 3060 12gb 192 bit ram 16 işlemci 12400f bazıları çift ekran tek ekran tartışması yapmış sizce hangisi makul çift ekran olunca ne oluyor

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
merhaba arkadaşlar yayın açmayı düşünüyorum canlı youtube mu twich mi iyi olur sizce sistemim yeterli mi gigabyte rtx 3060 12gb 192 bit ram 16 işlemci 12400f bazıları çift ekran tek ekran tartışması yapmış sizce hangisi makul çift ekran olunca ne oluyor
ben böyle küçük yayıncılar için yt nin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum özellikle bulursan bi kitle bayağı iş yapar
çift ekran kartına gerek yok seninki gayet yeterli

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Celal Can
Sistem yeterli, çift ekranda da ana ekranında oyun oynarken 2. ekrandan da chati ve yayının istatistiklerini takip edebilirsin. En kötü OBS açık olur ve kendinin nasıl gözüktüğünü görebilirsin. Unutmadan bunlardan daha önemlisi internetin. Download ve upload değerlerin neler ve bu upload sabit hızda mı geliyor. Dalgalanarak geliyorsa da güzel bir yayın açamazsın.

Bir tane twitch server test edebileceğin bir program vardı, onu bulup atayım bir test yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben böyle küçük yayıncılar için yt nin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum özellikle bulursan bi kitle bayağı iş yapar
2 ekran kartı değil 2 ekran ile yayın aç diyor heralde (monitör)

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Sistem yeterli, çift ekranda da ana ekranında oyun oynarken 2. ekrandan da chati ve yayının istatistiklerini takip edebilirsin. En kötü OBS açık olur ve kendinin nasıl gözüktüğünü görebilirsin. Unutmadan bunlardan daha önemlisi internetin. Download ve upload değerlerin neler ve bu upload sabit hızda mı geliyor. Dalgalanarak geliyorsa da güzel bir yayın açamazsın.

Bir tane twitch server test edebileceğin bir program vardı, onu bulup atayım bir test yap.

pardon aceleye geldi biraz

yorum filan okumak için genelde çift ekran öneriyorlar bütçen varsa ve bu işte eminsen çift ekran alabilirsin veya ucuz bir ekranda olur

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet aslında ama youtube de canlı yayınlar tutuluyor mu pek görmüyorum gibi orda da bağış atılıyo mu :D

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
tek ekran da yayın yaaprken chatı okumak vs gıbı ıslemler sorun olur. 2. ekranda obs ı ıkıncı ekran a koayarsın chat okuma vs yayın stat lerını gormen kolay olur ana ekran da ısını yaaprken. onun dısında sıstemın gayet yeterlı sorun sıkıntı yok. ben twitch de yayıjn acıyorum cogu zaman 1 ızleyen oluyor sorun etmıyorum sorun edersen başlama sımdıden. zaten oyun oynuyorum yandada yayın acık olsun mantelitesi ile yayın acıyorum ben 33 takıpcım oldu 2 ayda yaklasık.
kanalıma bakmak ıstersen

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bir mönitör fazlalığım var aslında tv olarak kullanıyordum :D onuda kullanabbilirim ama nasıl yapıcam mesajları görmek için felan mı sadece o

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
evet aslında ama youtube de canlı yayınlar tutuluyor mu pek görmüyorum gibi orda da bağış atılıyo mu :D
öyle donate olayı yok anca teşekkür katıl falan var

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Celal Can
bu tarz seylere ıhtıyac yok upload u yeterlı ıse zaten 2k bıtrate versın devam etsın 720 p de yeetrlı olucaktır
2 k bitrate de neyin yayınından bahsediyorsun acaba :D. min 3500 ise ciddi bir şekilde yayına başla derim. Altına gerek bile yok çamur gibi yayını kim izler en başta bunu düşün

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
tek ekran da yayın yaaprken chatı okumak vs gıbı ıslemler sorun olur. 2. ekranda obs ı ıkıncı ekran a koayarsın chat okuma vs yayın stat lerını gormen kolay olur ana ekran da ısını yaaprken. onun dısında sıstemın gayet yeterlı sorun sıkıntı yok. ben twitch de yayıjn acıyorum cogu zaman 1 ızleyen oluyor sorun etmıyorum sorun edersen başlama sımdıden. zaten oyun oynuyorum yandada yayın acık olsun mantelitesi ile yayın acıyorum ben 33 takıpcım oldu 2 ayda yaklasık.
kanalıma bakmak ıstersen
2. ekrana nasıl obs felan koyucam diğeriyle oyun oynucam herhalde youtube de böyle yayın için 2.ekran ayarı yapan güzel video var mıdır sen nasıl yaptın kardeş mesalaa

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Celal Can
bu tarz seylere ıhtıyac yok upload u yeterlı ıse zaten 2k bıtrate versın devam etsın 720 p de yeetrlı olucaktır
bu tarz şey dediğin şey de işte upload kalitesine ve servera olan uzaklığından kaynaklı ping değerine bakıcaz. Ne demek buna gerek yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,218
Üyeler
160,050
Son üye
bques5
Top Bottom