- Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi olur kardeş sevinirim ya çok teşekkürler peki ekran kartından açarsam sistemi yorar mı zorlar mı kiEkran kartından aç yayını
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dilersen ayarları atarım
iyi olur kardeş sevinirim ya çok teşekkürler peki ekran kartından açarsam sistemi yorar mı zorlar mı kiEkran kartından aç yayını
Dilersen ayarları atarım
Asıl sistemi işlemciden açarsan zorlarsın ve drop yersin ekran kartından 0 FPS kaybı yaşarsın ve kalite mükemmel oluriyi olur kardeş sevinirim ya çok teşekkürler peki ekran kartından açarsam sistemi yorar mı zorlar mı ki
NVIDIA NVENC şundan mı bahsediyorsun acaba ekran kartından yayın açmayı yeni gelen bir özellikmiş sanırım
ekran kartını bir kaliteli alayım dedim gigabyte rtx 3060 12 gb 192 bit işlemciyi zorlamak da istemiyorum bu sefer de oyun oynarken sorun yaşanırAsus sistemi işlemciden açarsan zorlarsın ve drop yersin ekran kartından 0 FPS kaybı yaşarsın ve kalite mükemmel olur
tamamdır kardeş bekliyorummAsus sistemi işlemciden açarsan zorlarsın ve drop yersin ekran kartından 0 FPS kaybı yaşarsın ve kalite mükemmel olur
2 saate evde olurum atıcam
sence ne oynanmalı reis var mı tavsiyelerin yayındaAçarsın hangi oyun?
Profesyonel valo cs oynamıyorsan hikayeli oyunları oyna bence GTA 5 den başlayabilirsin.ekran kartını bir kaliteli alayım dedim gigabyte rtx 3060 12 gb 192 bit işlemciyi zorlamak da istemiyorum bu sefer de oyun oynarken sorun yaşanır
tamamdır kardeş bekliyorumm
sence ne oynanmalı reis var mı tavsiyelerin yayında
cs de baya iyiyim aslında onun üzerine oynamayı düşünmüştüm kardeş gta 5 de daha hiç online oynamadım aldım ama orda parkurlu serverları mı oynasam izlenir aceepProfesyonel valo cs oynamıyorsan hikayeli oyunları oyna bence GTA 5 den başlayabilirsin.
İzlenir evet ama acele etmemen gerek emek vermen gerek takipçilerinle veya forumla oynayabilirsin mesela.Fivemden(dediğin parkur şeysi)cs de baya iyiyim aslında onun üzerine oynamayı düşünmüştüm kardeş gta 5 de daha hiç online oynamadım aldım ama orda parkurlu serverları mı oynasam izlenir aceep
bu internet ile zor bilgisayarla yapabilirsinde yayın açmak için en az bir 10-20 upload iyidirmerhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım da sistemimi pek zorlamayan yormayan kasmayan donmayan twich yayınlarına başlamak istiyorum oyun üzerine olacak
pc nin özellikleri
gigabyte rtx 3060 12 gb 192 bit
intel i5 12400f
ram 2x8 16 3600 mhz
internetim türk telekom dowloand da 47 civarı alıyorum upload da ise 8 e yakın 7.7 felan alıyorum genel de sizce bu internet ile kaç bit yayın açılır kasma donma olmadan
tabi öyle kardeş emek verirsen düzenli bir şekilde olur diye umut ediyorumm fivemden hazır parkurlar var galiba demi tamamlamaya çalışılıyor başka insanlarla da oynayabilirim demi server giripİzlenir evet ama acele etmemen gerek emek vermen gerek takipçilerinle veya forumla oynayabilirsin mesela.Fivemden(dediğin parkur şeysi)
Yani 1 yıl sonra 1k takipçin bile olsa veya 1 ay sonra 100 takipcin bile olsa 1 haftada 10k takipçi olmayı filan hayal etme bence hemen yükselicek bişey değil.
720 de açsam yeter bana kardeş olmaz mı kibu internet ile zor bilgisayarla yapabilirsinde yayın açmak için en az bir 10-20 upload iyidir
olurda yinede drop yersin o internetle firmayla konuşursanız belki yardımcı olurlartabi öyle kardeş emek verirsen düzenli bir şekilde olur diye umut ediyorumm fivemden hazır parkurlar var galiba demi tamamlamaya çalışılıyor başka insanlarla da oynayabilirim demi server girip
720 de açsam yeter bana kardeş olmaz mı ki
alt yapı 8 upload kadar destekliyorrmuş bizim fiber yok henüzolurda yinede drop yersin o internetle firmayla konuşursanız belki yardımcı olurlar
teşekkürler yorumun için kardeş peki internet yeterli midir senceMis gibi açarsın