Böyle bilgisayarı olup interneti sıkıntılı olan birisini düşünemiyorumçok kısa ve net olmuş knka peki internet nasıls sence onla olur mu
kanka malasef altyapı fiber yokmuş maksimum 100 dowloand veriyolar 8 de uploadmış türknet felan sordum onlarda aynı knka bu netle açılmaz mı canlı yayınBöyle bilgisayarı olup interneti sıkıntılı olan birisini düşünemiyorum
Kanka kusura bakma da derdini seveyim 100 download düşük mü ve 8 upload milletten örnek vermeyeceğim ben 35 alıyorum memnunum yan 720p60 yayın açabiliyorum discord 1080p60 anlık olarak yani 1080p60 yayını bu int ile açıyorsam sen 4K açarsın ama delay olabilir.kanka malasef altyapı fiber yokmuş maksimum 100 dowloand veriyolar 8 de uploadmış türknet felan sordum onlarda aynı knka bu netle açılmaz mı canlı yayın
kardeşş bende 50 mb kullanıyorum maksimum 100 verebiliyorlarmış onu demek istedim bu bile yetiyo yani çok şükür ama upload kafamı karıştı bazı arkadaşlar açılmaz felan dedi o yüüzden senin net hangisi ve uploadın kaç knkaKanka kusura bakma da derdini seveyim 100 download düşük mü ve 8 upload milletten örnek vermeyeceğim ben 35 alıyorum memnunum yan 720p60 yayın açabiliyorum discord 1080p60 anlık olarak yani 1080p60 yayını bu int ile açıyorsam sen 4K açarsın ama delay olabilir.
Açılmaz diyenler sanırım kendileri 300 400 falan alıyorlar. Aldıkları max 30 40 internetten okuyup okuyup geliyorlar dolma bilgilerle. Teknolojide kesinlik yoktur. Eğer açıyorsa açar açmazsa açmaz deneyerek öğrenebilirsin. Kendine bir ayar belirle en düşük ve en yüksek yüksekten başla sonea düşük tam ortasını bul eğer açarsa yükselt bit ayarınıkardeşş bende 50 mb kullanıyorum maksimum 100 verebiliyorlarmış onu demek istedim bu bile yetiyo yani çok şükür ama upload kafamı karıştı bazı arkadaşlar açılmaz felan dedi o yüüzden senin net hangisi ve uploadın kaç knka
ilk kaçdan vererek başlasam knkaAçılmaz diyenler sanırım kendileri 300 400 falan alıyorlar. Aldıkları max 30 40 internetten okuyup okuyup geliyorlar dolma bilgilerle. Teknolojide kesinlik yoktur. Eğer açıyorsa açar açmazsa açmaz deneyerek öğrenebilirsin. Kendine bir ayar belirle en düşük ve en yüksek yüksekten başla sonea düşük tam ortasını bul eğer açarsa yükselt bit ayarını
teşekkür ederim yorumun için peki donma kasma olmaz herhalde 7.5k dan inmiyo hiç benim upload5.5k bitrate vererek açabilirsin hocam