Neler Yeni

Canlı Yayın İçin Sizce Youtube Mu Twich Mi ?

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
2. ekrana nasıl obs felan koyucam diğeriyle oyun oynucam herhalde youtube de böyle yayın için 2.ekran ayarı yapan güzel video var mıdır sen nasıl yaptın kardeş mesalaa
Bu sekilde kullanabilirsin

Ekler

• IMG_20221223_163329.jpg
    IMG_20221223_163329.jpg
    3.5 MB · Hit: 45

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
bu tarz şey dediğin şey de işte upload kalitesine ve servera olan uzaklığından kaynaklı ping değerine bakıcaz. Ne demek buna gerek yok :D
Knk gidip 1000 kisiye yayin yapmiyorsun bunlari zamanla halledilecek seyler

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
aslında upload hızım 6 7 arasında daha da yükselticem türk telekom kullanıyorum şuan
alt yapına bakmalısın öyle kafana göre upload yükseltemiyor iss'ler bildiğim kadarıyla. Şu twitchtesti bir yap sonucuna bir bak ona göre karar ver önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk gidip 1000 kisiye yayin yapmiyorsun bunlari zamanla halledilecek seyler
aga yayını açamıyosun neyi nasıl hallediceksin. işlemci darboğaz yapsa işlemci değiştirirsin, internet altyapısı iyi değilse adam taşınsın mı.d

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Bu sekilde kullanabilirsin
hıııımmmm diğleriyle de obs ayarı açıp kapatıcaz ama 2 ekranı yansıtmıcaz değil mi o zaman yayına 1 ekranı vericez mesala başka oyuna geçeceğin zaman nasıl yapıyorsun reis masaüstün ekranın felan görülüyor mu bir oyunu kapatırken mesala bi ara biri videoda şey demişti yayın anahtarınız felan görünür dikkat edin yayınlarda diye

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Yeni başlayanlar için Twitch daha avantajlı bence ve sisteminiz gayet yeterli ek olarak çift monitör epey rahat edecektir.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
hıııımmmm diğleriyle de obs ayarı açıp kapatıcaz ama 2 ekranı yansıtmıcaz değil mi o zaman yayına 1 ekranı vericez mesala başka oyuna geçeceğin zaman nasıl yapıyorsun reis masaüstün ekranın felan görülüyor mu bir oyunu kapatırken mesala bi ara biri videoda şey demişti yayın anahtarınız felan görünür dikkat edin yayınlarda diye
aga öyle kolay kolay bir şey gözükmez sen açmadığın zaman, ayrıca görüntü yakalama modları var sadece oyun ya da direkt ekranı da verebilirsin. Onlar ayarlanabilir

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Ben bu sekılde kulanıyorum sagdekı ekran da oyun acık oldugunu dusuk
1671802698025.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

en altta ekran yakalam var ordan hangı ekranı yayına verecegını secıyorsun
1671802728153.png

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Yeni başlayanlar için Twitch daha avantajlı bence ve sisteminiz gayet yeterli ek olarak çift monitör epey rahat edecektir.
aga öyle kolay kolay bir şey gözükmez sen açmadığın zaman, ayrıca görüntü yakalama modları var sadece oyun ya da direkt ekranı da verebilirsin. Onlar ayarlanabilir
mesala yayında bir oyundan çıkıp diğeri girmek iiçin onu sordum aslında kardeşş obs de bişey vardı siyah ekran oluyor diğer oyuna girerken felan mesalaa

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
mesala yayında bir oyundan çıkıp diğeri girmek iiçin onu sordum aslında kardeşş obs de bişey vardı siyah ekran oluyor diğer oyuna girerken felan mesalaa
oyun yakalama işte o ama sadece oyun olarak ayarlayamıyorsun. 2 farklı sahne yapıp ikisinde de istediğin oyunları seçmen lazım

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
oyun yakalam o bende calısmıyor o ben erkan verıyorum dırek sahnelerım var ıstersen yayınlarımda bır kac tanesıne bak baslangıc ve bıtıs ekran larım bekleme ekran larım var sorun olmuyor yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom