Canlı yayınlar için kamera önerisi

DeathPit

80+
Reaksiyon skoru
90
Düşük bütçeli kamera öneriniz varsa canlı yayınlar için çok iyi olur açıkçası şuan telefonun kamerasını programdan kullanıyorum ama çok sıkıntı çıktığı için maalesef webcam şart genelde biraz karanlık ortamda gece lambası açık yapıyorum yayınları karanlıkta çok sorun çıkarmıycak bir webcam olsa yeterli
böyle bi webcam buldum internette bu nasıl sizce ?

Düşük bütçeli kamera öneriniz varsa canlı yayınlar için çok iyi olur açıkçası şuan telefonun kamerasını programdan kullanıyorum ama çok sıkıntı çıktığı için maalesef webcam şart genelde biraz karanlık ortamda gece lambası açık yapıyorum yayınları karanlıkta çok sorun çıkarmıycak bir webcam olsa yeterli
böyle bi webcam buldum internette bu nasıl sizce ?
Bu fiyata 2k kamera baya iyiymiş, ortalamadan ucuz gibi

Bu fiyata 2k kamera baya iyiymiş, ortalamadan ucuz gibi
2k bana fazlasıyla yeter bile ama karanlık performansı nasıldır acaba önemli olan o benim için bir de marka güvenilir mi sonuçta tırt bi markadan 3-5 gün dayancak bir şey almanında mantığı yok

2k bana fazlasıyla yeter bile ama karanlık performansı nasıldır acaba önemli olan o benim için bir de marka güvenilir mi sonuçta tırt bi markadan 3-5 gün dayancak bir şey almanında mantığı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana pek dayanmaz gibi geldi markasının adını hiç duymadım. ama fiyat olarak güzelmiş

Hocam bence de 2k yeterli, kullananlara sormak lazım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana pek dayanmaz gibi geldi markasının adını hiç duymadım. ama fiyat olarak güzelmiş
Video için teşekkürler keşke incelem içerisinde karanlık testide olsaymış ama artık alabilirsem bakıcaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,353
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri