ardarb45
80+
Bu CapCut PC ile yaptığım 4. edit sizce neleri iyi neleri kötü ?
Şarkı bu değil. Şarkı Bu: Automotivo Bibi Fogosagüzel. merak edenler için şarkı: !!
Capcut için ufak bir öneri, hazır birçok şablonla kolayda halledebilirsin. Pro ileBu CapCut PC ile yaptığım 4. edit sizce neleri iyi neleri kötü ?
Evet istersen Filmora X ve Movavi Plus 2023 ikilisiyle de halledilir sadece Filmora da olur CapCut dan yapıldık dan sonra ama Premier, After Effects gibi hiçbiri olamaz bende yakın zamanda geçeceğim Sony Vegas arayüz olarak basit ben şu an onu öneririmYeni bir başlık açmak istemedim de benim de capcut ile ilgili bir sorum olacaktı. Youtube'da "1001 Movies You Must See (Before You Die)" yazınca çıkan videodaki gibi bir editi capcut'ta yapabilir miyiz? Mesela videonun, ekranın ortasından çıkıp yukarıda sabit dururken yeni bir videonun ortadan çıkıp sola yerleşmesi. Ekranın karelere bölünmesi ve birer birer ekrandan ayrılması. Klipteki 3.dakika 20. saniye müthiş. Video 9 yıl önce yapılmış fakat bana olağanüstü geliyor. Capcut'ta olmaz ise Adobe Premiere ile olur mu?