Neler Yeni

Caps Lock Açık Bırakıp Forumu Kirleten Üyelere Tepki

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@cagataymetehan ile tepki serimizin 5.konusuna hoş geldiniz.

Bugün tepkimiz caps lock açarak tüm mesajları veya bazı mesajları büyük harflerle yazanlara...

Biliyorsunuz forumuz gün geçtikçe üye kazanmakta ve daha fazla büyümektedir.

Foruma katılan yeni üyeler ve bazı troll üyeler, caps olayına hiç dikkat etmeden hareket etmekte...

Bu durum foruma kirlilik katarak zarar veriyor.

TEPKİ : Forumda mesaj yazarken/konu açarken (heyecanlı, korkmuş, tedirgin, mutlu vs.) olabilirsiniz ama lütfen bu konuya dikkat edin!

caps kapat
+1.
CapsLock Kapat Laa

Bergee

80+ Silver
Hocam bunları en son tartışın yani haklı olabilirsiniz belki ama bence bunlardan önce forumdaki yardım faktörü daha önemli. İnsanların sorunları var vs vs. bu gibi konular açılması beni rahatsız ediyor açıkçası. 5. konunuz olmasıda cabası. Bunlara vakit ayırana kadar başka şeylere vakit ayırabilirsiniz. Beni yanlış anlamayın, ben gereksiz buluyorum şahsi görüşüm bu. Sizi tanımam etmem sizde beni tanımazsınız etmezsiniz. Demek istediğim; özgür hür irade bu sonuçta sen rahatsız olabilirsin ya da bir başkası rahatsız olabilir belki caps açık yazanda caps kapalı yazınca rahatsız oluyor :D

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bunları en son tartışın yani haklı olabilirsiniz belki ama bence bunlardan önce forumdaki yardım faktörü daha önemli. İnsanların sorunları var vs vs. bu gibi konular açılması beni rahatsız ediyor açıkçası. 5. konunuz olmasıda cabası. Bunlara vakit ayırana kadar başka şeylere vakit ayırabilirsiniz. Beni yanlış anlamayın, ben gereksiz buluyorum şahsi görüşüm bu. Sizi tanımam etmem sizde beni tanımazsınız etmezsiniz. Demek istediğim; özgür hür irade bu sonuçta sen rahatsız olabilirsin ya da bir başkası rahatsız olabilir belki caps açık yazanda caps kapalı yazınca rahatsız oluyor :D
Hala anlamamışsınız.
Keşke doğru okusaydınız, orada tepki serimizin 5.konusu yazıyor ; tepki serimizde forumda olan ve diğer olaylara tepki veriyoruz.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben tüm yazım kurallarına uyuyorum cümlenin sonuna nokta koymassam ceza yiyecek gibi hissediyorum :).

Bergee

80+ Silver
Hala anlamamışsınız.
Hocam tiktok mu bu neye tepki veriyorsunuz ya? Herkesi her şeyi eleştirmekten kendinize bakmaz olmuşsunuz gerçekten. Siz doğrusunuz herkes yanlış zaten neyse daha fazla uzatmayacağım benim şahsi görüşüm bu yönde.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
O kadar haklısın ki her yazdığını caps ile yazanlar oyun içinde mesajlaşmalarda falan bence komik bir şey yazmak için yazılmadıysa gerçekten kötü gözüküyor ve itici

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Konu başlıklarında sıkıntı yok ama konu içinde caps açık şekilde yazılan yazılar göz yoruyor

BU ŞEKİLDE UZUN BİR YAZI VARSA BİR YERDEN SONRA GÖZ YORMAYA BAŞLIYOR VE KARŞI TARAF BAĞIRIYORMUŞ GİBİ HİSSETTİRİYOR

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam tiktok mu bu neye tepki veriyorsunuz ya? Herkesi her şeyi eleştirmekten kendinize bakmaz olmuşsunuz gerçekten. Siz doğrusunuz herkes yanlış zaten neyse daha fazla uzatmayacağım benim şahsi görüşüm bu yönde.
Foruma zarar veren olaylara karşı tepki veriyoruz. Katıldığınız 10 gün olmuş, gelmiş bize ahkam kesiyorsunuz.

Bergee

80+ Silver
Foruma zarar veren olaylara karşı tepki veriyoruz. Katıldığınız 10 gün olmuş, gelmiş bize ahkam kesiyorsunuz.
Kimseye ahkam falan kestiğim yok kendi sitemde var adminlik moderatörlük her şeyi yaptım ettim. Gereksiz geldiğini belirttim kimseye ahkam kesmek haddime değil.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Caps açık yazan üyeleri konu içinde uyarınca veya mesajlarını raporlayınca bu sıkıntıların çözülüyor olması lazım.
Konusunu açmanın faydalı olacağını düşünmüyorum.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kimseye ahkam falan kestiğim yok kendi sitemde var adminlik moderatörlük her şeyi yaptım ettim. Gereksiz geldiğini belirttim kimseye ahkam kesmek haddime değil.
Tamamdır, bende zaten buna karşı tepkimi belirttim ve çoğu üye benim gibi düşünüyor. Siz ise tik-tok, muhalefet benzetmeleri yaptınız. Anlaştığımıza göre sorun yok. Forumdan kimse ile büyük tartışmalara girmek istemem.

Caps açık yazan üyeleri konu içinde uyarınca veya mesajlarını raporlayınca bu sıkıntıların çözülüyor olması lazım.
Konusunu açmanın faydalı olacağını düşünmüyorum.
Biliyorum hocam fakat hala kapatmayan üyeler bulunuyor, bu üyelere tepkimizi verdik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,842
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom