Windows 10 Come Back .yaramadı
Yok Windows 10'dada aynısı olcak. HP beyciğin yaptığı ***tan bir güncelleme olduğu için. Hp assistant birsey ne bilem iste o hpnin yönetici uygulamasından kapatma seçeneğini bulmaya çalışın hcm.Windows 10 Come Back .
Yok Windows 10'dada aynısı olcak. HP beyciğin yaptığı ***tan bir güncelleme olduğu için. Hp assistant birsey ne bilem iste o hpnin yönetici uygulamasından kapatma seçeneğini bulmaya çalışın hcm.
ayarını bulamadım yardım edin deli oldumYok Windows 10'dada aynısı olcak. HP beyciğin yaptığı ***tan bir güncelleme olduğu için. Hp assistant birsey ne bilem iste o hpnin yönetici uygulamasından kapatma seçeneğini bulmaya çalışın hcm.
oyunda karşıma çıkar diye sinir oldum çıkmıyor sorun yok ama sorun hpden kaynaklıkardes onun win ile alakasi yok bilgisayarin ozelligi o bilmiyorum cozumunu ama caps lock tusu yerine shifte basili tutup yaziyorum ben sana da oneririm
Bunlar laptoplarda olur ve laptopun kendi driver ına ait dir. Laptop driver ları net den araştırıp hangisinin bunu yaptığını çözebilirsiniz. (Ekran kartı driver gibi değil mesela acer ise acer_keypad_sing_driver yada keyboard_driver gibi bi ismi olur.) Bu driver ın ayarı varsa ordan yoksa silerek kapatabilirsiniz.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bugün oldu sinir oldum buna ytden denediklerim olmadı. bilen var mı ?