Yardım Capture Card ne işe yarar

Livaković

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
arkdaşlar yayın için sistem diziyorum a bu capture card ismini çok duyuyorum depoloma ilemi ilgili bu ürün ne işe yarıyor depoloma sıkıntım yok ne işe yarıyor bu ürün asusun capture bir cardını gördüm 3.500 lira ve o kadar para veremem çok pahalı diğerleri bilinmeyen abidk gubudik markalar var onlarada içim rahat etmedi yani çok gereklimidir

Çift Pc yayın yapacaksan Capture Card gerekli ama tek pc den yapacaksan bir işe yaramaz diye biliyorum

2 cihaz üzerinden yayın yapmaya yarar örneğin ps den fifa oynayacaksın capture card bunu pcden obs e vermene yarar.

Çift Pc yayın yapacaksan Capture Card gerekli ama tek pc den yapacaksan bir işe yaramaz diye biliyorum
Tek Pc Yapacağım yayını çift pc nasıl yayın olacak onu anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 cihaz üzerinden yayın yapmaya yarar örneğin ps den fifa oynayacaksın capture card bunu pcden obs e vermene yarar.
projeksiyon gibi yani görüntü aktarıyor sadece.

Bunun cevabı bir pcni performans amacı ile kullanırsın öbür pc platforma yayın verir.

Bunun cevabı projeksiyon gibi denmez de capture card senin aracın bağlayıcın olur denir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana bilgisayarı oyun oynarken yayın açmaya yeterli olmayan kişiler düşük bütçeli bir 2. bilgisayar alıyor. Capture card ile ana bilgisayardan görüntüyü alıp 2. bilgisayara aktarıyor ve 2. bilgisayarın üzerinden yayın açma veya ekran kaydı alma imkanı sunuyor.

Playstation veya xbox dan yayın yapıcaksan bunu kullanman şart ve çift pc yayınlarda kullanabilirsin.

Ana bilgisayarı oyun oynarken yayın açmaya yeterli olmayan kişiler düşük bütçeli bir 2. bilgisayar alıyor. Capture card ile ana bilgisayardan görüntüyü alıp 2. bilgisayara aktarıyor ve 2. bilgisayarın üzerinden yayın açma veya ekran kaydı alma imkanı sunuyor.
fps artısı varmı

Geri