Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

Musa Dinç

80+ Bronze
Bence önce format atsın düzelmezse servise göndersin onlar yenilesin büyük ihtimal macun yenilemeyi bilemez arkadaş.
Atmış çocuk sadece servisin koyduğu termal macun dandik olduğu için görev işlevini kaybetmiş

kyagizzz

80+ Bronze
Çocuklara sabahtan beri TERMAL macun değiştir diyorum anlayamıyorum.
Sence şu an termal macun degisme şansım varmı daha 2 aylık cihaz. Virüs girmeden önce takı yakıt kullanıyordum birden oldu.

Musa Dinç

80+ Bronze
Sence şu an termal macun degisme şansım varmı daha 2 aylık cihaz. Virüs girmeden önce takı yakıt kullanıyordum birden oldu.
O zaman termal macun alıp servise vereceksin onlar yapacak.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.
hocam sanırsam paranoyak olmuşsunuz konularınıza baktım full sıcaklıkla alakalı fazla takmayın normaldir

kyagizzz

80+ Bronze
Bı termal macun yenile olmadı toplam format at düzelir kardeşim
Abi formak attım ama sadece c ye termal macun degisme şansım yok laptop çünkü servise göndermek lazım onda da İzmir'e gidemem daha 2 ay önce gittik babam dese bir böyle ne dicem. Ayrıca birden olmasının sebebi ne?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
hocam sanırsam paranoyak olmuşsunuz konularınıza baktım full sıcaklıkla alakalı fazla takmayın normaldir
90 fazlaymış 80 diye gördüm kusura bakma işlemci fanı tam oturmuşumu bak macuna bak birde

Musa Dinç

80+ Bronze

kyagizzz

80+ Bronze
Abi sıcaklık bir oyun yukleyip sildim ve 20 derece arttı bu anormal bir şey bunun sebebi virüs vs mi ben bunu anlamadım normalde 80-85 de oynuyordum zaten gram sıkıntı olmuyordu. İnt cafe de zaten 85 de çalışıyordu ama sildim ben fazla değildi yani.valoranta geçince 69 dan 85 lere çıkınca anladım bir şey oldugunu

Musa Dinç

80+ Bronze
Monsterin gidip de dandik termal macun koyacağını sanmam kaldı ki 2 aylık cihaz.
Koyar koyuyor Casper da öyle adamlar zararına ömür boyu termal macun bakımı yapmazlar şuan ortalama termal macun 70-80 TL iyisi 130tl sen düşün.

Top Bottom