Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

Musa Dinç

80+ Bronze
Abi sıcaklık bir oyun yukleyip sildim ve 20 derece arttı bu anormal bir şey bunun sebebi virüs vs mi ben bunu anlamadım normalde 80-85 de oynuyordum zaten gram sıkıntı olmuyordu. İnt cafe de zaten 85 de çalışıyordu ama sildim ben fazla değildi yani.valoranta geçince 69 dan 85 lere çıkınca anladım bir şey oldugunu
Virüs formatla gider.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Abi sıcaklık bir oyun yukleyip sildim ve 20 derece arttı bu anormal bir şey bunun sebebi virüs vs mi ben bunu anlamadım normalde 80-85 de oynuyordum zaten gram sıkıntı olmuyordu. İnt cafe de zaten 85 de çalışıyordu ama sildim ben fazla değildi yani.valoranta geçince 69 dan 85 lere çıkınca anladım bir şey oldugunu
monstermış görmedim imzada fark ettim monster zaten çok ısınan bir marka çok ısınıyor

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Madem ki servis imkanınız var, kendiniz uğraşmaktansa servise gönderseniz daha iyi. Servisten geldikten sonra problem devam ederse tekrar çözüm düşünülür.

kyagizzz

80+ Bronze
Virüs formatla gider.
Oyun d diskinde ben d ye format atmadım atsam komple düzelirmi peki. Bu gün zaten bütün günüm buna gitti. Bir anlık bir şeyle indirdim bir daha da indirmem zaten

Musa Dinç

80+ Bronze

kyagizzz

80+ Bronze
Kardeşim sen komple tüm sürücüleri formatla öyle kur ama sana garanti verebilirim termal macun veya soğutma ile alâkalı durum.
Abi eyw haklısındır ki büyük ihtimalle de termal macun zaten normalde bu sıcaklıklarda çalışıyordu int cafe sim de bu sıcaklıkta çalışıyordu zaten. Latobun her zaman çalıştığı sıcaklıkta yani. Valorantta bile bu kdr kullanması garip. Şimdi forzada deneyeceğim ama format atmadan önce oyun d diskindeydi Steam silinince tekrar yükledim şimdi forzayi tekrar yükle diyor bunu nasıl aktif edebilirm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum verilerin varsa kaydet. Yeniden format at başlamadan önce diskleri görürsün hangi diske yükleyeceğini sorar önce disklerin hepsini biçimlendir sonra istediğini seç kur düzelmezse servise gönder.

Musa Dinç

80+ Bronze
Abi eyw haklısındır ki büyük ihtimalle de termal macun zaten normalde bu sıcaklıklarda çalışıyordu int cafe sim de bu sıcaklıkta çalışıyordu zaten. Latobun her zaman çalıştığı sıcaklıkta yani. Valorantta bile bu kdr kullanması garip. Şimdi forzada deneyeceğim ama format atmadan önce oyun d diskindeydi Steam silinince tekrar yükledim şimdi forzayi tekrar yükle diyor bunu nasıl aktif edebilirm
Bilgim yok fakat komple sıfırla şimdi kur sonra aida64 programı ile teste sok ama USB yolu ile formatla tüm sürücüleri internetten videolar var bakarak yap.

Musa Dinç

80+ Bronze
Dostum verilerin varsa kaydet. Yeniden format at başlamadan önce diskleri görürsün hangi diske yükleyeceğini sorar önce disklerin hepsini biçimlendir sonra istediğini seç kur düzelmezse servise gönder.
Monster ve Casperlarda kapak açımında garanti bozulmuyor kendisi çok küçük değilse yapabilir aslında.

Garantisi varsa sakın açma içini kapsam dışı kalır kargola monstera müşteri hizmetleri sana yardım eder zaten
Monster ve Casperlarda o geçerli değil ben Casper da açtım kaç defa bakım yaptım problem yok.

kyagizzz

80+ Bronze
iyiki bi termal macun ögrenmişsin 5 mesajın var bu konuda hepsinde termal macun demişsin
Ben farklı bir sorun olduğunu düşünüyorum zaten 85 dercede çalışıyordu bu bilgisayar forzad son zmn bişe olmadı. Komple format atsam düzelirmi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,860
Üyeler
165,598
Son üye
cemo3445
Top Bottom