Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

Musa Dinç

80+ Bronze

kyagizzz

80+ Bronze
ÇARESİZİM kısmını görünce dedim herhalde çoluğunu çocuğunu falan kaçırdılar.
Onun dememin sebebi bana durmadan termal macun yenile diyenn Musa bey yüzünden. Bana termal macun değiştir diyip durdu. Formatı c ye atman yeterli diyip beni 2 kere formatla uğraştırdı. Genel format atınca sıcaklık 90 dan 65 e düştü.f formatla beraber macun da değişti galiba :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi strest testine sokarmısın 5-6 dk yı geçtikten sonra görüntüleri yolla aida64 programını kullanabilirsin.
Sıcaklıklarım bu zmndayken stres testi 85 civarıydı. 2-3 saattir valo oynuyorum 72 yi geçmedi.

Bi strest testine sokarmısın 5-6 dk yı geçtikten sonra görüntüleri yolla aida64 programını kullanabilirsin.
Ama seni mi kıricam yapiyim.

Aida64 den nerden sokuyoruz teste

Musa Dinç

80+ Bronze
Onun dememin sebebi bana durmadan termal macun yenile diyenn Musa bey yüzünden. Bana termal macun değiştir diyip durdu. Formatı c ye atman yeterli diyip beni 2 kere formatla uğraştırdı. Genel format atınca sıcaklık 90 dan 65 e düştü.f formatla beraber macun da değişti galiba :)

Sıcaklıklarım bu zmndayken stres testi 85 civarıydı. 2-3 saattir valo oynuyorum 72 yi geçmedi.

Ama seni mi kıricam yapiyim.

Aida64 den nerden sokuyoruz teste
Strest testim ile oyunlar bir değil strest testinde %100 kullanımda test edilir oynlar veya programlar devamlı %100 kullanım yapmazlar bu yüzden söylüyorum.

indir buradan. https://www.aida64.com/files/packs/aida64extreme660.exe
Üstte araçlar kısmı var oradan sistem kararlılık testine bas.

kyagizzz

80+ Bronze
Strest testim ile oyunlar bir değil strest testinde %100 kullanımda test edilir oynlar veya programlar devamlı %100 kullanım yapmazlar bu yüzden söylüyorum.
Aida64 den stres testi nasıl yapılıyor?

Musa Dinç

80+ Bronze

kyagizzz

80+ Bronze

Musa Dinç

80+ Bronze

Musa Dinç

80+ Bronze

kyagizzz

80+ Bronze
Bekleyeceksin 5-6 dk dolunca görüntüsünü atacaksın inceleyeceğiz.
Valla 2 dakika bekledim bir şey olmadı 85-95 arası git gel yaptı. Bilgisayarın incelemeleri ve ilk aldığım haline gore normal.

Bekleyeceksin 5-6 dk dolunca görüntüsünü atacaksın inceleyeceğiz.
Allah askina bana ne yuklettin ya 70 i geçmeyen oyun 90 ı gördü gene .

Top Bottom